ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΤΟ… ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ «ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ». ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;

Πραγματική εμμονή με τα «μορφώματα λαϊκισμού και νεοναζισμού» (όπως αποκαλεί τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης…) έχει ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ στην προδοσία της Μακεδονίας μας, πρόεδρος Πάκης!

Κι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, δίνει… συμβουλές αντιμετώπισής τους.

Ομιλία, λοιπόν, πραγματοποίησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεπ της Κροατίας, όπου έκανε επίσημη επίσκεψη και μεταξύ των άλλων είπε για το… αγαπημένο του θέμα, ότι: «μόνον η ρεαλιστική προοπτική μιας ισχυρής Ενωμένης Ευρώπης μπορεί να εξουδετερώσει τα μορφώματα λαϊκισμού και νεοναζισμού τα οποία, επιβουλεύονται, απροκάλυπτα, την συνοχή και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης…».

Αφελής απορία: γιατί άραγε λέει και ξαναλέει τα ίδια και τα ίδια; Από… συνήθεια κι επειδή δεν έχει τι άλλο να πει, ή μήπως κάποιοι από τα «ανώτερα κλιμάκια» του έχουν τάξει θέση στην Ευρώπη μετά τη λήξη της αποτυχημένης προεδρίας του, ως αναγνώριση των ομολογουμένως εξαιρετικών υπηρεσιών που τους προσφέρει;

Πάντως, είναι καλή επιλογή η Ευρώπη για κάποιον σαν τον Πάκη, που δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στην Ελλάδα, λόγω της συνέργειας στην προδοσία της Μακεδονίας μας! Στο καλό και… να μη μας γράφει!