ΣΥΡΙΖΟ-FMVOICE: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το αυγό του φιδιού είναι εδώ», έγραψε καθεστωτικός δημοσιογράφος στο fmvoice.gr (του ΣΥΡΙΖΑ), σχετικά με τα επί μέρους στοιχεία της δημοσκόπησης της Metron Analysis, από τα οποία προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή κατέχει την πρώτη θέση στους αγρότες με ποσοστό 21,9% έναντι 18,9% της ΝΔ και 10,3% του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως –και πολύ σωστά!- υποστηρίζει ο συστημικός αρθρογράφος, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αλλά αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην ελληνική επαρχία. Πάρτε μια γεύση:

«Δυστυχώς τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου έχουν επιδείξει αδιαφορία για τον αγροτικό τομέα , οργανώσεις δεν έχουν, συγκεντρώσεις δεν κάνουν. Αντίθετα η Χρυσή Αυγή έχει κάνει δουλειά και σε βάθος: Σε κάθε χωριό σχεδόν υπάρχουν οι λεγόμενοι πυρήνες μελών και φίλων , πραγματοποιεί συγκεντρώσεις σε σπίτια , βρίσκει εύφορο έδαφος να καλλιεργεί τον ρατσισμό , το μίσος και την συνολική απαξίωση της πολιτικής…».

Σήμερα πρωτεύουμε στους αγρότες, αύριο σε όλες τις τάξεις του ελληνικού λαού! Περαστικά και μπόλικο… ξυδάκι σ’ όσους πονάνε!