Ο… ΓΕΡΜΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Βιβλίο μίσους και διχασμού, μοιράζει στους αριστεύσαντες μαθητές του Χαϊδαρίου ο… γερμανοκομμουνιστής δήμαρχος της πόλης, Σελέκος. Πρόκειται για την συλλογή διηγημάτων του δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη», Τάσου Αυγερινού, με τίτλο «η μεγάλη νύχτα».

Σύμφωνα με το κομμουνισταριό, που επικροτεί φυσικά την κίνηση του… γερμανοκομμουνιστή δημάρχου, τα βιβλία μίσους που μοιράζει είναι «διηγήματα εμπνευσμένα από τα μετεμφυλιακά χρόνια της φασιστικής τρομοκρατίας με απίθανα και όμως αληθινά περιστατικά».

Και για να σας φύγει η απορία, γιατί αποκαλούμε «γερμανοκομμουνιστή» τον δήμαρχο του ποτίζει με κομμουνιστικό δηλητήριο μίσους τα αθώα Ελληνόπουλα, σας θυμίζουμε ότι ο λεγάμενος είχε αναλάβει –προφανώς κατόπιν συνεννοήσεως με την κουκουέδικη «καθοδήγηση»- χρέη… ξεναγού στο Χαϊδάρι του «πρώτου πολίτη» της ισχυρότερης αυτή την εποχή καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής δύναμης της Ευρώπης –που συν της άλλοις επέβαλλε στην Ελλάδα τα επαχθή Μνημόνια- του Γερμανού Στάϊνμάγερ, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα!

Και προδότες, και καλλιεργητές του μίσους, και… γερμανολιγούρηδες! Αυτοί είναι οι κουκουέδες!