ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Σύντομη ήταν η σημερινή κακόγουστη θεατρική παράσταση του τσίρκου των ψεκασμένων ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη βουλή η συζήτηση για την επικύρωση της ένταξης στο ΝΑΤΟ της «Βόρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Καμμένος ζήτησε από τον Παπαχριστόπουλο να έχει παραδώσει την έδρα του έως αύριο το πρωί και πριν από την έναρξη της συζήτησης για την κύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, διαφορετικά θα τον διαγράψει από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, γιατί: «Δεν υπάρχει πιθανότητα, οι ΑΝΕΛ, με όποιο κόστος κι αν έχει αυτό, να επιτρέψουμε μέλος της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας να εκτελέσει τη Μακεδονία».

Πρόκειται βέβαια για ξεκάθαρη κοροϊδία εις βάρος του ελληνικού λαού, καθώς ο Παπαχριστόπουλος έχει ήδη υπερψηφίσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, «εκτελώντας την Μακεδονία» και ο… Μακεδονομάχος αρχηγός του… ξέχασε να τον διαγράψει!

Στη συνέχεια της -καραστημένης!- θεατρικής παράστασης, ο Παπαχριστόπουλος δήλωσε πως ζητά συγγνώμη από τον… Βούτση, καθώς όπως είπε, ο ίδιος βιάστηκε να δηλώσει ότι μετά την ψήφιση των Συμφωνίας των Πρεσπών θα παραδώσει την έδρα, αλλά δεν είχε… σκεφτεί ότι η ψήφος του ήταν απαραίτητη και για την κύρωση της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Οπότε, θα παραιτηθεί το βράδυ!

Προδότες, όξω από την παράγκα!