ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ να ήταν στην… πρωτοπορία της υποδοχής των λεγομένων «προσφύγων» στα νησιά μας (πιστό στην αποστολή που του είχαν αναθέσει οι υπερατλαντικοί αφέντες του…), αλλά τώρα που έρχονται εκλογές και προβλέπεται βαθύ… μαύρισμα από τους νησιώτες, άλλαξε γραμμή και μας… συναγωνίζεται επαξίως σε… «ρατσισμό», ζητώντας την εκδίωξη των δύστυχων από τα νησιά («να φύγουνε, να πάνε αλλού»!), αλλά και από τη χώρα (μακριά από μας κι όπου θέλουν ας πάνε»)!

Έτσι, το ΚΚΕ και διάφορα σωματεία-σφραγίδες που ελέγχει, οργανώνει για αύριο 7 Φεβρουαρίου ρατσιστική «πανσαμιακή κινητοποίηση» (ενώ ετοιμάζει ανάλογες ρατσιστικές εκδηλώσεις και στα υπόλοιπα νησιά…), με τα εξής κάργα ρατσιστικά αιτήματα:

«Να κλείσει το hοt spοt στη Σάμο και στα άλλα νησιά. Να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από το νησί. Να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα σε κέντρα με ανθρώπινες συνθήκες και από εκεί σε όποια χώρα επιθυμούν. Να καταργηθεί η συμφωνία κυβέρνησης – ΕΕ – Τουρκίας που εγκλωβίζει αυτούς τους ανθρώπους στα νησιά μας».

Χάληδες σπάγκοι του Περισσού, από τον σταλινισμό το γυρίσατε στον αριστερισμό και τον τροτσκισμό και τώρα τραβάτε ίσα βάρκα μέχρι τον… ρατσισμό, στην αγωνιώδη προσπάθειά σας για τη διατήρηση και το αυγάτεμα του κομματικού θησαυροφυλακίου! Τι θα τα κάνετε τα λεφτά ρε γέρο-Λαδάδες, μαζί σας θα τα πάρετε;