ΟΥΑΟΥ! Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ

Έχουμε ακούσει πολλές φορές καθεστωτικούς όλων των πλευρών (κυρίως της ψοφοδεξιάς), να δηλώνουν ότι «τιμούν τους αγώνες της αριστεράς», «σέβονται την συνέπεια του ΚΚΕ» και τα τοιαύτα.

Από τη μεριά μας είναι απαράδεκτοι, αλλά ομολογουμένως από τη δική τους μεριά έχουν κάποιο δίκιο να λένε… γλυκόλογα για το κομμουνισταριό, καθώς τα κομμούνια δεν είναι πλέον οι επαναστάτες του -πολύ μακρινού!- παρελθόντος, αλλά… εξημερωμένα «κανίς» που χαριεντίζονται στα σαλόνια της μπουρζουαζίας ακόμα και με τους πιο σκληρούς εκπροσώπους του κατεστημένου.

Όπως π.χ. ο… χάχας κομμουνιστής δήμαρχος Πατρών Πελετίδης (ο… προλετάριος που έχει περιφραγμένη βιλάρα δίπλα στη θάλασσα…), που τον βλέπουμε στην φωτογραφία να σαλιαρίζει με τον επικεφαλής του… «ταξικού εχθρού» Κούλη Νουδούλη, σε πρόσφατη εκδήλωση της μπουρζουαζίας των Πατρών.

(ΥΓ): Εξημερωμένα «κανίς», τα οποία όμως γίνονται… ντόμπερμαν  όταν χρειαστεί να υπερασπιστούν το αστικό καθεστώς από τον «εχθρό-λαό» (όπως με ιδιαίτερο ζήλο έπραξαν τα ΚΝΑΤ και οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ έξω από τη βουλή κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου της δυστυχίας μας) κι από τους μοναδικούς αντιπάλους του, τους Έλληνες εθνικιστές!