ΗΛΙΘΙΑ ΤΣΙΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΔΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, δεν είναι μόνο μανιασμένα κοπρόσκυλα (τσιπρόσκυλα!) στην υπηρεσία της αριστερής εξουσίας και άκρως επικίνδυνοι για τις ζωές και τις περιουσίες του φτωχού κοσμάκη, είναι επιπλέον και ΗΛΙΘΙΟΙ!

Την Κυριακή που μας πέρασε, λοιπόν, μια εικοσαμελής συμμορία από δαύτους είχε στήσει δολοφονική ενέδρα στους εθνικιστές που θα προσέρχονταν στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού, πέριξ του νεκροταφείου της Πετρούπολης.

Λόγω όμως της ηλιθιότητας που τους δέρνει, επιτέθηκαν έξω από το νεκροταφείο της Πετρούπολης με πέτρες και ξύλα στο πούλμαν που μετέφερε ποδοσφαιριστές του Μικρασιατικού, για προγραμματισμένο αγώνα με την ομάδα του Άρη Πετρούπολης!

Τα ηλίθια παρακρατικά τσιπρόσκυλα έσπασαν πολλά τζάμια από το όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε, ενώ οι παίκτες του Μικρασιατικού τρομοκρατημένοι είχαν πέσει κάτω για να προστατευτούν, χωρίς όμως να αποφύγουν τον τραυματισμό τεσσάρων παικτών από τα σπασμένα γυαλιά! Εν συνεχεία δε, τα λυσσασμένα τσιπρόσκυλα μπήκαν και μέσα στο πούλμαν και επιτέθηκαν με ρόπαλα σε συνοδούς και αθλητές. Αποχώρησαν δε όταν κάποιος συμμορίτης κατάλαβε ότι είχε γίνει… λάθος και τους φώναξε «πάμε να φύγουμε, είναι ομάδα ποδοσφαίρου»!

Σύμφωνα δε με ιστοσελίδες του «χώρου» των ηλιθίων: «φαίνεται οι αντιεξουσιαστές είχαν στήσει καρτέρι και όταν είδαν το πούλμαν του Μικρασιατικού που έφερε κάποιο έμβλημα και νόμισαν πως ήταν ακροδεξιοί»!

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό, από το πρωί της Κυριακής στην Πετρούπολη βρίσκονταν πέντε ομάδες ΔΙΑΣ, μια κλούβα των ΜΑΤ και περιπολικά της ΟΠΚΕ, προφανώς για να προστατεύσουν τις παρακρατικές συμμορίες, αλλά έπεσαν σε… ηλιθίους!