ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Η υπερψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών από μια θλιβερή κοινοβουλευτική «πλειοψηφία» σίγουρα δεν είναι αιτία πανηγυρισμού, όπως διατείνονται οι κυβερνώντες, αλλά αιτία βαθύτατης θλίψης για την ντροπή που επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό.

Η θρασύτητα με την οποία λειτούργησε στην ολομέλεια της βουλής η αντεθνική νεοαριστερή κυβέρνηση μειοψηφίας, απέδειξε το βαθύτατο μίσος προς την έννοια του Έθνους και της Ελληνικής ιστορίας, ένα μίσος που ενέχει και στοιχεία χαιρεκακίας. Τα λεγόμενα διαφόρων κυβερνητικών που παραδέχτηκαν πως είναι μέσα στον γενετικό τους κώδικα (DNA) η ολοκλήρωση του έργου που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν στη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου, ξεπεράστηκαν από τη δήλωση πρώην υπουργού που τόλμησε να διακηρύξει μέσα στο «ναό» της ψευτοδημοκρατίας τους πως η Μακεδονία δεν είναι μόνο Ελληνική!

Η επίθεση που διεξάγεται δεκαετίες τώρα από μια ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, μιας αριστεράς συμπαραστάτη κάθε μορφής διεθνισμού και πιστού ακόλουθου της παγκοσμιοποίησης, είναι μια επίθεση με τελικό στόχο την απομάκρυνση της μνήμης. Χτυπώντας μεθοδικά και ύπουλα τις ρίζες και την ιστορία ενός πάλε ποτέ ένδοξου Έθνους, οδήγησαν ένα σημαντικό κομμάτι των Ελλήνων να τους ψηφίσουν το 2015 με καθαρά οικονομικά ανταλλάγματα. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί άλλοθι για την επιλογή τους, με την οποία έπεσαν στην παγίδα, πληρώνοντας το τίμημα της γενικότερης αντεθνικής πολιτικής ενός μορφώματος αριστερών συνασπισμών.

Από την άλλη μεριά η επίσης αντεθνική νεοφιλελεύθερη παράταξη με έναν τρομαγμένο πρόεδρο και χωρίς τη στόφα του ηγέτη, τιμώντας του αγώνες της μαρξιστικής πανούκλας, συνέβαλε και αυτή με την στάση της στην απομάκρυνση της ιστορικής μνήμης ευτυχώς όχι όσο επιδίωκαν, όπως έδειξαν περήφανοι Έλληνες με τη στάση τους και τη συμμετοχή τους στα πανεθνικά συλλαλητήρια. Είναι γεγονός πως ο μόνος στόχος της ΝΔ και των παρατρεχάμενων είναι να αναλάβουν οι ίδιοι την εξουσία καθώς αποδείχτηκε πως η θέση τους για την Μακεδονία μας, παρά τους όποιους λεονταρισμούς, δεν διαφέρει στην ουσία σε τίποτα με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε πως η επίθεση που εξαπολύθηκε πολύ πριν τα χρόνια των μνημονίων, ήταν μια επίθεση στην παιδεία, στις τέχνες, στον πολιτισμό, στην παραγωγικότητα, στην εργασία με στόχο να οδηγήσουν το Λαό στην, προσχεδιασμένη από χρόνια, οικονομική εξαθλίωση πιστεύοντας πως το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων θα τύχει της ίδιας ανεμικής κατ’ ουσία αντιμετώπισης που έδειξαν οι Έλληνες για τα εγκλήματα στην οικονομία.

Ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών είναι μια επανάσταση αναδημιουργίας και όχι καταστροφής, ενάντια στην απομάκρυνση της ιστορικής μνήμης που προσπαθούν με μίσος να επιβάλουν τα διάφορα αντιλαϊκά μαρξιστοειδή, αλλά και οι διάφοροι νεοφιλελεύθεροι που θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μάζες καταναλωτών καταδικάζοντας τους σε ένα τέλμα υλιστικής ανυπαρξίας.

Ένας τέτοιος αγώνας δεν είναι στενά προεκλογικός, αλλά είναι αγώνας ύπαρξης και ανάκλησης της ιστορικής μνήμης. Μένει στον ίδιο τον Λαό να μετατρέψει την αγανάκτηση του σε ψήφο συνειδητής επιλογής στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Μια ισχυρή Εθνική κυβέρνηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενός Κινήματος που από μια χούφτα πιστών Ελλήνων Εθνικιστών έχει πλέον άνω του μισού εκατομμυρίου υποστηριχτές και αγωνιστές, με τις ακλόνητες θέσεις και το πρόγραμμά της θα οδηγήσει τους Έλληνες, μέσα και από την δική τους προσπάθεια και εργασία, να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος βγαίνοντας στο τέλος νικητές.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ