ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ Ο MISTER TSIPRAS!

Όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινό μας δημοσίευμα, κάποιος ανώνυμος «ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος» (που τον λένε Πάιατ…), έκανε δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ, για να μας πείσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι για το… καλό μας.

Είπε κι άλλα, όμως, ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής, που το παίζει… ανώνυμος.

Ερωτηθείς από τη Voria.gr για τη στάση του Τσίπρα απέναντι στο καθεστώς Μαδούρο ο αξιωματούχος γνωστοποίησε ότι «η κυβέρνηση μάς έχει διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο ευρωπαϊκό consensus».

Το οποίον σημαίνει, αυτό που γράψαμε από την πρώτη στιγμή – όταν τα «μεγάλα» ΜΜΕ δημοσίευαν ειδήσεις-ράδιο αρβύλα, ότι στην Αμερική υπάρχει τάχα… δυσαρέσκεια για την στάση του Τσίπρα στο θέμα: ότι ο Τσίπρας πήρε άδεια από τ’ αφεντικά του να υποστηρίξει στα λόγια το καθεστώς Μαδούρο, για να τονώσει το αριστερό του προφίλ, ενώ στην πράξη συντάσσεται με την αμερικάνικη πολιτική!

Αυτά, για να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης από τους κάθε λογής σκιτζήδες της «ενημέρωσης»!

(ΥΓ): Κάτι τέτοια έκανε και ο μέγας παπατζής, Άντριου Παπάντριου! Μάλιστα, κάποια φορά ρωτήθηκε ο τότε Αμερικανός πρέσβης, αν ενοχλείται από κάποιες δηλώσεις του παπατζή που ήταν αντίθετες στην αμερικανική πολιτική, κι αυτός απάντησε αποστομωτικά στον πανύβλακα δημοσιογράφο: «κύριε, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Παπανδρέου, αλλά τι κάνει»!