ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Υπάρχει λύση για να σταματήσει η προέλαση των Σκοπιανολάγων στο Κοινοβούλιο; Υπάρχει, και την δίνει η Χρυσή Αυγή.
Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δια του βουλευτού Ιωάννου Λαγού, κατέθεσαν στην Βουλή, και απεστάλη  στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και όλους τους Βουλευτές, όλων των κομμάτων, πρόταση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός, εάν αποδέχεται ή όχι την Συμφωνία των Πρεσπών.
Η Χρυσή Αυγή προσέφερε με τον τρόπο αυτό την ευκαιρία σε όσους διατείνονται ότι είναι  κατά πρώτον, δημοκράτες και κατά δεύτερον, εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, να δώσουν στον κυρίαρχο λαό την δυνατότητα να ανατρέψει μια συμφωνία η οποία όπως οι δημοσκοπήσεις και τα συλλαλητήρια δείχνουν, είναι μειοψηφική εντός της Ελληνικής κοινωνίας, την οποίαν τα κόμματα οφείλουν να εκπροσωπούν.
Θα τολμήσουν τα κόμματα; Θα τολμήσουν οι πολιτικοί, άνδρες και γυναίκες, έστω και τώρα;
Υπενθυμίζουμε ότι και πριν από την ψηφοφορία για την ονομασία των Πρεσπών,  η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει εμπεριστατωμένη και νομικά τεκμηριωμένη πρόταση αντισυνταγματικότητας, την οποίαν σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο αρνήθηκε να ψηφίσει.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πριν την ψηφοφορία, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος κάλεσε τους βουλευτές της αντιπολιτεύσεως να παραιτηθούν μαζικά ώστε να σταματήσει κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Όλοι τους συνένοχα κώφευσαν.
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι πολιτικοί Ηρακλειδείς θα αποδειχθούν εκ νέου κότες.
Αυτό έδειξε η στάση του Νίκου Δένδια, ο οποίος μετά το κυνήγι των Εθνικιστών επί Σαμαρά, ετοιμάζει κουστούμι για πρωθυπουργός της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
Ο κ. Δένδιας έχει ήδη εκφράσει την αρνητική του θέση για τα συλλαλητήρια, ενώ τώρα δήλωσε αντίθετος με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της Μακεδονίας.
Όταν στην Ολομέλεια ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, εκπροσωπώντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο, υπέβαλε ένσταση αντισυνταγματικότητος για την διαδικασία κυρώσεως, θα περίμενε ο καλόπιστος ότι θα σχηματιζόταν ένα μέτωπο βουλευτών που αντιτίθεντο στην συμφωνία,  και οι οποίοι θα συνασπίζοντο προκειμένου να την αποτρέψουν. Όμως, όχι. Η ΝΔ δια του κ. Δένδια αρνήθηκε, επικαλούμενη την δημοκρατία!
Αντιθέτως, η Χρυσή Αυγή συνηγόρησε στην ένσταση αντισυνταγματικότητας την οποίαν κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος, βασιζόμενος σε κείμενο του καθηγητή Κασιμάτη. Η ΝΔ και πάλι αρνήθηκε να συνταχθεί ώστε να ανακοπεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλοι του.
Αν η ΝΔ  θεωρούσε υποτιμητικό να προσυπογράψει πρόταση άλλου κόμματος, γιατί δεν υπέβαλε η ίδια ένσταση αντισυνταγματικότητας;
Σε λίγες μέρες θα έρθει για επικύρωση στην βουλή η ένταξη των Σκοπίων ως «Β. Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ. Τι θα κάνουν τότε οι δήθεν Μακεδονομάχοι της ΝΔ;
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα, όλοι οι Έλληνες οι οποίοι αντιλαμβάνονται τον παραλογισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών και τους κινδύνους που ενέχει για την Πατρίδα μας, να κάνουν αυτό που μπορούν και πρέπει: Να πιέσουν τους βουλευτές «τους»,  όποιο κόμμα και αν ψήφισαν, ό,τι και αν ψήφισαν στην πρώτη ψηφοφορία, ώστε να γίνει το δημοψήφισμα.
Βεβαίως γνωρίζουμε τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δημοψηφίσματα.
Βεβαίως γνωρίζουμε ποια είναι η τακτική της ΝΔ του Κυριάκου Δένδια.
Βεβαίως ο λαός δεν ξέρει  ότι οι προδότες είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους νομίζει.
Αξίζει όμως να το επιχειρήσει για να βεβαιωθεί. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν και για όσους ρωτούν «η Χρυσή Αυγή τι κάνει;». Η Χρυσή Αυγή κάνει. Εσείς τι κάνετε;