«ΤΥΦΛΗ» ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ» ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ!

Ορισμένες φορές πραγματικά η δικαιοσύνη είναι «τυφλή», όχι με την έννοια που έχει δοθεί στον όρο (ότι δεν «βλέπει» πλούσιους ή φτωχούς, τρανούς και ταπεινούς, κ.τ.λ.), αλλά με την ακριβώς αντίθετη!

Ελεύθερος, λοιπόν, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (σιγά τ’ αυγά!), εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του (του’ καναν τα μούτρα κρέας!) και εγγύηση 20.000 ευρώ (από τα φακελάκια;), αφέθηκε μετά την απολογία του, ο χειρούργος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα της δωροληψίας κατ´ εξακολούθηση μετά καταγγελία καρκινοπαθούς ασθενούς.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο γιατρός συνελήφθη μετά την καταγγελία καρκινοπαθούς ασθενή, όταν ζήτησε και πήρε –σύμφωνα με την καταγγελία- «φακελάκι» προκειμένου να τον χειρουργήσει, ενώ το ίδιο επανέλαβε και σε δεύτερο χειρουργείο, λαμβάνοντας συνολικά το ποσόν των 2.650 ευρώ.

Όμως, στις 28 Ιανουαρίου, ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, ο γιατρός επέδειξε αδιαφορία για την κατάσταση της υγείας του και του ζήτησε επιπλέον 600 ευρώ, που του «χρωστούσε» από το δεύτερο χειρουργείο!

Τα σχόλια δικά σας…