ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ: ΚΑΙ ΤΑ… ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ!

Το θέμα αυτό που διαβάζετε, είναι ελαφρώς… καθυστερημένο, καθώς ο νέος Α/ΓΕΣ, Γ. Καμπάς, καθυστέρησε να αναλάβει καθήκοντα, καθώς μόλις ανακοινώθηκε η νέα του θέση παρουσιάστηκαν ξαφνικά κάποια προβλήματα με την υγεία του, που προήλθαν μάλλον από την πολλή… χαρά του.

Το λοιπόν, όπως και ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και νυν… Καμμένος στη θέση του Καμμένου, Αποστολάκης, έτσι και ο νέος Α/ΓΕΣ έχει κάνει δημόσια δήλωση κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας – κατά της Χρυσής Αυγής. Συμπεριφερόμενος όχι ως σωματάρχης, αλλά ως… κομματάρχης!

Όταν ήταν διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, είχε παρευρεθεί σε μια τελετή στο μουσουλμανικό χωριό «Ωραίο» της ορεινής Ξάνθης, εις μνήμην των Μουσουλμάνων απ’ την Θράκη στρατιωτών που έπεσαν στο αλβανικό μέτωπο και στον λόγο του είπε τα εξής… όμορφα:

«Οι νεκροί αυτοί μας αφήνουν μια παρακαταθήκη σήμερα: Η δημοκρατία που έχουμε δεν πρέπει να επιτρέψει σε επιγόνους ναζί και φασιστών να επιστρέψουν και να αιματοκυλήσουν τη χώρα μας, να γυρίσουν σε αυτά βρώμικα και σκοτεινά χρόνια».

Να τον χαίρεται η «πρώτη φορά αριστερά», αλλά με κάτι τέτοιους η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά!