ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΕΣ ΠΟΥ «ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»;

Είθισται, όταν γίνονται κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι «κομμένοι» να διαμαρτύρονται ότι οι κρίσεις έγιναν «με κομματικά κριτήρια», ότι «κόπηκαν οι ικανοί», κ.τ.λ.

Στις τελευταίες κρίσεις, στα «κομματικά κριτήρια» προστέθηκε και η υποτιθέμενη «διαφωνία με την Συμφωνία των Πρεσπών» των «κομμένων» αξιωματικών.

Τις φήμες αυτές υποδαύλισε ο ξεφωνημένος προδότης της Μακεδονίας μας και τσιπροσυνοδοιπόρος Καμμένος, ο οποίος έγραψε στο Twitter για κρίσεις «με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια από γιάφκα Αντωνετσή-ΣΥΡΙΖΑ», ενώ χαρακτήρισε «τεράστια απώλεια για το στράτευμα» την αποστρατεία του αντιστράτηγου Στεφανή.

Λοιπόν, για να τελειώνει το παραμύθι, εδώ και πολλά χρόνια (από την εποχή που καρατομήθηκε ο Στέλιος Παπαθεμελής από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, γιατί αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις…) τις κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών των Ε.Δ. και των Σ.Α. δεν τις κάνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός ή ο εκάστοτε υπουργός Αμύνης ή η οποιαδήποτε «γιάφκα ΣΥΡΙΖΑ» ή η «γιάφκα ΝΔ», αλλά η αμερικάνικη πρεσβεία και η CIA, με δικά τους κριτήρια!

Όσο για τις στρατηγάρες που «διαφωνούσαν με την Συμφωνία των Πρεσπών», τώρα θυμήθηκαν την «διαφωνία» τους; Γιατί άραγε δεν παραιτούντο πριν τους καρατομήσουν, για να γίνουν και «ήρωες»;