1990: ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΑΖΕΥΕ… ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΤΑΝ ΣΤΗΝ «ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΛΗ»

Φωτογραφίες από την εποχή που είχε αποχωρήσει από την «Μεγάλη της ΚΝΕ Σχολή» κι ανήκε στην αριστερίστικη εξτρεμιστική οργάνωση «Νέο Αριστερό Ρεύμα» (ΝΑΡ), ανέβασε ο κομμουνιστής Πολάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, απεικονίζεται να μαζεύει… καφέ στην Νικαράγουα («για βοήθεια στη συγκομιδή του καφέ μαζί με πολλούς συντρόφους κομμουνιστικών, εργατικών και σοσιαλιστικών κομμάτων από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική (150 άτομα σύνολο στην μπριγάδα που ήμασταν)», αλλά και με καλάσνικοφ στα χέρια.

Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα όπλα ήταν των στρατιωτών των Σαντινίστας, που φύλαγαν τις φυτείες του καφέ από τους αντιπάλους τους, είναι προφανές ότι εκπαιδευόταν ως τρομοκράτης (στην «ένοπλη πάλη», σύμφωνα με το λεξιλόγιο των κομμουνιστών…). Ανέβασε δε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, για να μας… τρομάξει!

Τοιούτοι μας κυβερνούν, ως τσιράκια των Αμερικανών γκάνγκστερς – στην υπηρεσία των οποίων βρίσκονται πλέον και οι «εκπαιδευτές» τους, Σαντινίστας της Νικαράγουα!