ΧΑΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!

Συνεχίζει καθημερινά ο απελπισμένος προδότης Καμμένος την προσπάθειά του να σβήσει τα τέσσερα χρόνια της συνοδοιπορίας του με τους κομμουνιστές και τον κομβικό ρόλο του στην προδοσία της Μακεδονίας μας –ήταν ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που θα μπορούσε να την εμποδίσει, ανατρέποντας την κυβέρνηση πριν την υπογραφή!

Έτσι, χθες εμφανίστηκε στα κρυφά (για τον φόβο του «εχθρού-λαού», που γνωρίζει πολύ καλά τον άτιμο ρόλο του!) στην Θεσσαλονίκη, όπου έκοψε την πίτα της τοπικής οργάνωσης του διαλυμένου μορφώματός του στην πόλη.

Εκεί, λοιπόν, μιλώντας στους ελάχιστους προδότες που του απόμειναν, είπε το… κορυφαίο: «εάν δεν ήμασταν εμείς η Ελλάδα θα ήταν έρμαιο στις παραξενιές της αριστεράς» και… απαίτησε τάχατες, να περάσει η έγκριση της εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με 180 βουλευτές.

Επιπροσθέτως, εμφάνισε το αφεντικό του τον αρχιπροδότη Τσίπρα ως… παραπλανημένη κορασίδα, ρίχνοντας όλη την ευθύνη για την προδοσία της Μακεδονίας μας στον… Κοτζιά, δηλώνοντας ότι θα τον… συντρίψει.

Τέλος, ονειρευόμενος τα –οριστικώς και αμετακλήτως!- περασμένα μεγαλεία, γαύγισε ως νέος… Ντούτσε:  «Εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα παίξουμε ρόλο στην αυριανή διακυβέρνηση του τόπου. Εμείς θα βάζουμε κόκκινες γραμμές, εμείς θα καταργούμε υπουργούς, εμείς θα ορίζουμε κυβερνήσεις και εμείς θα οδηγούμε την πατρίδα στο αύριο»!

Χάσου αρχιπροδότη, παντοτινό τσιράκι του Τσίπρα! Όξω από την παράγκα! Στα σκουπίδια της Ιστορίας! Ουστ!