ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ… ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Εκτός από τα συνήθη πολλά και διάφορα εμπόδια που έβαλε το αμερικανόδουλο κομμουνιστικό ψευδοκράτος των προδοτών της Μακεδονίας μας στην σαββατιάτικη επετειακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε και μια χοντροκομμένη προβοκάτσια μ’ ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

Στο σημείο, λοιπόν, που βρισκόταν στο βήμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ένα ασθενοφόρο επιχειρούσε να περάσει μέσα (!!!) από την συγκέντρωση, με σειρήνα και φάρο, προκαλώντας αρχικά την έκπληξη των συμμετεχόντων. Ο Αρχηγός του Κινήματος διέκοψε την ομιλία του και αντιλαμβανόμενος αστραπιαία την προβοκάτσια που βρισκόταν σε εξέλιξη, διέταξε τον κόσμο να «ανοίξει» για να περάσει το ασθενοφόρο, όπως και έγινε.

Το βέβαιον, είναι ότι το ασθενοφόρο δεν ήρθε εκεί για να παραλάβει κάποιον που έχρηζε βοηθείας, αλλά το έστειλε να περάσει από κει ο επικεφαλής των μέτρων της αστυνομίας, ενώ υπήρχαν πολλοί άλλοι δρόμοι να περάσει και μάλιστα ασυγκρίτως πιο γρήγορα. Πιθανότατα δε, δεν είχε μέσα ασθενή, ούτε πήγαινε για να παραλάβει ασθενή!

Ποιος ήταν ο σκοπός αυτών που έστειλαν το ασθενοφόρο να περάσει μέσα από την συγκέντρωση, λες και δεν υπήρχαν άλλες δίοδοι – πιθανότατα με οδηγό κάποιο στέλεχος του ΠΑΜΕ που είχε δεχτεί να γίνει… «ήρωας»; Να εκνευριστεί ο κόσμος και να δημιουργηθεί επεισόδιο, για να το πάρει μετά η κομμουνιστική προπαγάνδα και να το κάνει «σημαία» της, εμφανίζοντας τους χρυσαυγίτες ως αντικοινωνικά στοιχεία «που δεν άφησαν το ασθενοφόρο να περάσει», «επιτέθηκαν στον οδηγό του», κ.τ.λ.! Δεν τους έγινε το χατίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουν ξανά, με κάποιον άλλο τρόπο να μας προβοκάρουν!

Χρυσαυγίτες, προσοχή! Οι μέρες είναι πονηρές, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο, οι εχθροί του Κινήματος, του Λαού και της Πατρίδας είναι απελπισμένοι αλλά και αδίστακτοι, οπότε υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος προβοκάτσιας! Χίλιες φορές προσοχή!