ΙΟΥΔΑ ΚΑΜΜΕΝΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Τ’ ΑΓΡΑΦΑ: ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η κωμωδία εις βάρος του ελληνικού λαού, με τους δήθεν… σκοτωμένους Τσιπροκαμμένους!

Προ ολίγου, οι έξι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που στηρίζουν με την ψήφο τους την αμερικανόδουλη κομμουνιστική κυβέρνηση, για να ολοκληρώσει την προδοσία της Μακεδονίας μας (Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κόκκαλης, Κουντουρά, Παπακώστα και Δανέλλης…), ζήτησαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της βουλής να προμετρώνται οι ψήφοι τους σ’ αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε όλα τα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μονιμοποιώντας επί της ουσίας την πλειοψηφία των 151!

Με τον τρόπο αυτό, οι προδότες Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος θα ανήκουν ταυτοχρόνως σε δύο… κόμματα! Και στους ΣΚΟΠΙ-ΑΝΕΛ, για να διατηρεί ο προδότης Καμμένος τον «μαγικό» αριθμό των 5 βουλευτών και τα προνόμια που προκύπτουν ως επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ! Δηλαδή, οι δύο προδότες θα είναι σαν τους… δανεικούς ποδοσφαιριστές, που δίνονται για κάποιο χρονικό διάστημα από τις μεγάλες ομάδες σε κάποιες μικρές, φιλικές τους, για να… «ψηθούν». Με μια διαφορά: στην περίπτωσή μας, οι… δανεικοί βουλευτές δίνονται από μια μικρή «ομάδα» σε μια μεγάλη!  

Πρόκειται ασφαλώς για παγκόσμια πρωτοτυπία!

Τα σχόλια δικά σας!