ΣΤΗΜΕΝΑ «ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ» ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

«Συμπλοκή» μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών» σημειώθηκε χθες το βράδυ στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Πλησίον του σημείου, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ήταν σε εξέλιξη πανηγυρική εκδήλωση «Ελλήνων» και Σκοπιανών «Μακεντόνσκι» κομμουνιστών, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε υπό την προστασία των ΜΑΤ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας αναρχοκομμουνιστής από την «περιφρούρηση» της εκδήλωσης έκανε χρήση πυροσβεστήρα κατά των αντρών των ΜΑΤ και ακολούθησαν οι «αψιμαχίες», από τις οποίες ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Φυσικά, επρόκειτο για στημένο «επεισόδιο», όπως καραστημένα ήταν και κάποια «επεισόδια» που έγιναν την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο των Αθηνών, μεταξύ σκουπιδοπαρακρατικών και ΜΑΤ, για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από την μετατροπή των ΜΑΤ σε αιχμή του δόρατος της κυβέρνησης των προδοτών κατά των Ελλήνων πατριωτών, που επέφερε την συναδέλφωση αναρχοκομμουνιστών και ΕΛΑΣιτών!