ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ; ΤΕΤΟΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ;

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Όπου πάνε, όπου σταθούνε και όπου κάνουν το λάθος να αναμιχθούν με το λαό που σώζουν ανελέητα, εξοντωτικά και αδίστακτα, αναγκάζονται να ακούν τις φασιστικές, άμυαλες και λαϊκίστικές κραυγές του αχάριστου και αχαρακτήριστου όχλου! Φευ!

Μπορεί οι ίδιοι να σουλατσάρουν ελεύθερα στα πάνελ και να αερολογούν ανερμάτιστα χωρίς κανείς δημοσιογράφος να εκθέτει την υποκριτική αμετροέπεια τους και οι ίδιοι να οργανώνουν «αντιφασιστικές» και παράνομες ΑΝΤΙ-συγκεντρώσεις στην Χρυσή Αυγή! Καγχάζοντας μάλιστα για το «κατόρθωμα» να κάνουν «αντιφασιστικό κάλεσμα» 20+ οργανώσεις και κόμματα και να μαζευτούν καμιά 100-120 κρατικοδίαιτοι νοματαίοι (παρακρατικοί) που σε συνεργασία με την αστυνομία παρεμπόδισαν τη νόμιμη συγκέντρωση του τρίτου πολιτικού κόμματος.

Όμως κάπου εδώ τελειώνει και η εναπομείνασα δύναμη και επιρροή του καθεστώτος, που περιορίζεται πλέον στα πάνελ των ΜΜΕ και στις δυνάμεις της τάξεως (κρατικής και παρακρατικής).

Τελευταίο θύμα της λαϊκής οργής έπεσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας ο οποίος επισκέφτηκε το χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, οι κάτοικοι του οποίοι τον πέταξαν έξω κακήν κακώς με βρισιές και πετώντας του αντικείμενα (όχι λουλούδια, αλλά πέτρες).

Εχθές πετάξαν τον Ποταμάρχη έξω από την καφετέρια Abraco της Πάτρας όπου πήγε για να μαζέψει όσο νερό μπορούσε αλλά έπεσε σε «αχάριστο» βούρκο ο οποίος τον γιούχαρε επειδή έκανε πλάτες στη κυβέρνηση για τη συμφωνία-αίσχος των Πρεσπών!

Ένας ακόμα λόγος που αποφεύγουν να κάνουν εκλογές είναι και το στρατηγικό δίλλημα το πως θα βγούνε να κάνουν προεκλογικό αγώνα; Με πανοπλία για τα αντικείμενα που θα εκτοξεύονται, ωτοασπίδες για να μην ακούνε τα εξ αμάξης και μισθωμένους περιφερόμενους κομπάρσους για να παίζουν στα κανάλια τα σκηνοθετημένα πλάνα;

Μιλάμε για γνήσια δημοκρατία….