ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!

Ως γνωστόν, από τότε που πήραν την εξουσία οι σταλίνες του ΣΥΡΙΖΑ, παρακρατικοί του αναρχοκομμουνιστές καταλαμβάνουν τον χώρο στο μνημείο των Ιμίων με την προστασία της αστυνομίας, για να μην μπορεί να πραγματοποιήσει εκεί την καθιερωμένη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης η Χρυσή Αυγή – όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Βέβαια, ο καιρός και η προδοσία της Μακεδονίας μας τα’ φεραν έτσι, ώστε το κουρδισμένο αληταριό-προδοταριό του ΣΥΡΙΖΑ να μη μπορεί να σταθεί πουθενά στην Ελλάδα και να υποστηρίζει θρασύτατα ότι οι εναντίον του λαϊκές αντισυγκεντρώσεις «παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας» και «προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».

Ωστόσο, όσο κι αν θέλουν οι σταλίνες να κρυφτούν πίσω από «το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών», οι… καθιερωμένες αντισυγκεντρώσεις των εντεταλμένων παρακρατικών τους κατά της Χρυσής Αυγής, δεν τους αφήνουν.

Έτσι, εχθές το βράδυ, τα στρατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν και πάλι στην πλατεία Ρηγίλλης και οι κουκουλοφόροι των υπογείων Μαξίμου δεν κρατήθηκαν κι εξέφρασαν την άγρια χαρά τους στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος των προδοτών:

«Μαζική η αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλ. Ρηγίλλης: Στα γραφεία τους διαδήλωσαν οι τραμπούκοι της Χ.Α.

Λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, η χρυσαυγίτικη εθνικιστική φιέστα για την επέτειο των Ιμίων μεταφέρθηκε και φέτος στα γραφεία των νεοναζί, στην οδό Μεσογείων, και ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών της Χ.Α.

Με αφορμή τα γεγονότα στα Ίμια τον Γενάρη του 1996, η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να οργανώσει κάθε χρόνο πανελλαδική φασιστοσύναξη στο μνημείο των Ιμίων, στην πλατεία Ρηγίλλης.

Αυτή η θλιβερή παράδοση έλαβε τέλος τα τελευταία χρόνια χάρη στην συντονισμένη δράση του αντιφασιστικών και αριστερών συλλογικοτήτων. Η χρυσαυγίτικη εθνικιστική φιέστα στην Πλατεία Ρηγίλλης ματαιώθηκε και μεταφέρθηκε κακήν κακώς στα γραφεία των νεοναζί στην οδό Μεσογείων όπου και πραγματοποίησε μια θλιβερή και άμαζη φασιστοσύναξη…».

(ΥΓ): Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά στην Ελλάδα οι προδότες! Παντού να μας βρίσκουν απέναντί τους! Αυτό είναι το πατριωτικό μας καθήκον!