ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ! ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑΣ

Την φρίκη του… πολυπολιτισμού βίωσαν 10 παιδιά στην Τανζανία, τα οποία βρέθηκαν χωρίς δόντια και γεννητικά όργανα, θυσία σε τελετή μαγείας που  έγινε στα ανατολικά της αφρικανικής χώρας.
Τα παιδιά ήταν ηλικίας από δύο έως και 10 ετών και τα είχαν απαγάγει άγνωστοι από τα σπίτια τους, στην περιοχή Njombe, στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που τα βρήκαν, οι απαγωγείς τους είχαν κόψει τα αυτιά και τα γεννητικά τους όργανα, ενώ τους είχαν βγάλει και τα δόντια. «Μέχρι τώρα έχουμε βρει δέκα πτώματα, από τα οποία έλειπαν μέλη του σώματός τους. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εμπόριο ανθρωπίνων μελών, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται για τελετές μαγείας σε διάφορα σημεία», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Τανζανίας, προσθέτοντας ότι αναζητούνται και άλλα παιδιά, τα οποία είχαν πέσει θύματα απαγωγής.
Ενημερωτικά, στην Τανζανία και σε άλλες αφρικανικές χώρες (από τις οποίες προέρχονται πολλά «Προσφυγάκια» που βρίσκονται στο Ελλάντα…), τα ξόρκια που περιλαμβάνουν ανθρώπινα μέλη, θεωρείται ότι προσδίδουν καλή υγεία και τύχη…

Τα σχόλια δικά σας…