ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΩΝ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

Υπό κατάληψη, για την ιερή υπόθεση της Μακεδονίας μας, βρίσκεται το 1ο Γυμνάσιο Κορδελιού, στην οδό Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου.

Ωστόσο, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, τυφλά όργανα της κυβέρνησης των προδοτών και των λοιπών κομμουνιστικών συμμοριών που εμφανίζονται με μανδύες πολιτικών κομμάτων, απείλησαν ότι θα «τσακίσουν» τους μικρούς μαθητές.

Έτσι, γονείς μαθητών, που στηρίζουν την υπέρ Πατρίδος κατάληψη, κάλεσαν μέλη γνωστής πατριωτικής οργάνωσης της πόλης, για να περιφρουρήσουν το σχολείο από ενδεχόμενη επιδρομή των παρακρατικών σκουληκιών. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, τα θρασίμια των Τσίπρα και CIA δεν τόλμησαν να περάσουν ούτε απ’ έξω από το σχολείο!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του 15μελούς του σχολείου, οι μαθητές έκλεισαν το σχολείο, αφού πρώτα μάζεψαν πάνω από 250 υπογραφές κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ ο διευθυντής και οι καθηγητές είναι αντίθετοι με την κατάληψη, προφανώς γιατί είναι κομμουνιστές!

Η κόκκινη τρομοκρατία δε φτουράει πλέον πουθενά – Προδότες σας γυρεύουμε σε πόλεις και χωριά!