ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ! ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό καθεστώς αστυνομικού τρόμου έθεσε χθες, από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, η κόκκινη χούντα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ την πόλη των Σερρών!

Αιτία η ομιλία του χουντικού Παπαδημούλη στο Elpida Resort και οι αντιδράσεις των κατοίκων που είχαν ανακοινωθεί και προγραμματιστεί!

Έτσι, οι χουντικοί καπεταναίοι του ΕΛΑΣ (και όχι της ΕΛΑΣ…) είχαν κλείσει κάθε πρόσβαση απλού πολίτη στην ευρύτερη περιοχή του ξενοδοχείου, με διπλή ζώνη ασφαλείας (!!!) και μάλιστα είχαν επιτάξει ακόμα και αστικά λεωφορεία για να κόψουν τον δρόμο στα τρακτέρ διαμαρτυρομένων αγροτών!

Οι αγρότες από το μπλόκο του Λευκώνα πήραν τα τρακτέρ τους με σκοπό να πλησιάσουν στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν όμως αντιμέτωποι με τις ορδές της χούντας, που τους είχαν στήσει μπλόκο.

Πάντως, παρά την πρωτοφανή για τα χρονικά των Σερρών αστυνομοκρατία, δεκάδες πολίτες ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό καταφέρνοντας να φτάσουν σχετικά κοντά στον χώρο όπου μιλούσε ο Παπαδημούλης και έψαλλαν το “Μακεδονία Ξακουστή” στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, τα όργανα της χούντας προσήγαγαν παράνομα περί τους δέκα πατριώτες (που επέδειξαν τις ταυτότητές τους όταν τους ζητήθηκε…) και τους κράτησαν παράνομα για τρεις ολόκληρες ώρες στο άντρο τους. Αφέθηκαν δε ελεύθεροι μόνον όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία του μικρού Στάλιν!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!