ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Την ίδια ώρα που οι Τσιπραλήτες αμερικανοκομμουνιστές – συνεχιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ πανηγυρίζουν για την… ευημερία που έφεραν στην Ελλάδα, μικρές καθημερινές ιστορίες αποκαλύπτουν τα δράματα που περνάει ο ελληνικός λαός, επί των ημερών τους!

Έτσι, μετά την αποκάλυψη ότι το σπίτι ενός ταλαίπωρου Έλληνα στη Δραπετσώνα πήρε φωτιά από τα κεριά με τα οποία το φώτιζε, γιατί οι Τσιπραλήτες της ΔΕΗ του είχαν κόψει το ρεύμα, μια δεύτερη αποκάλυψη φωτίζει το δράμα που περνάει μια οικογένεια στην Αγριά Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις κοινωνικές υπηρεσίες πολίτης, είδε με τα μάτια του μια μαθήτρια του Λυκείου να αναγκάζεται να διαβάζει στο πεζοδρόμιο, υπό το φως του δημοτικού στύλου, καθώς το ρεύμα στο σπίτι της ήταν κομμένο. Η οικογένεια αποτελείται από δύο ανέργους γονείς –ο πατέρας έπαιρνε κάποιο επίδομα αναπηρίας αλλά του το έκοψαν οι κομμουνιστές- και τρία ανήλικα κοριτσάκια.

Σύμφωνα με το e-thessalia, το ρεύμα επανασυνδέθηκε με χρήματα που συγκέντρωσαν οι γείτονες, που βοηθούν όπως μπορούν την οικογένεια.

Την ίδια ώρα που οι ελληνικές οικογένειες βιώνουν τέτοια δράματα, αβοήθητες από τους κομμουνιστές της κυβέρνησης, κάποιες άλλες οικογένειες, δήθεν «προσφύγων», ζουν σε πληρωμένες από το υστέρημα του ελληνικού λαού σπιταρόνες, με όλα τα κομφόρ, τρώνε με ειδικά κουπόνια σίτισης, κι έχουν και εξτρά μηνιαίο επίδομα, για τα υπόλοιπα μικροέξοδά τους!

Αυτός είναι ο κομμουνισμός στην πράξη: δυστυχία για τους Έλληνες και dolce vita για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους!