ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο στο TheCaller.gr, με τίτλο «Φτου κι απ’ την αρχή», έγραψε ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος.

Στο άρθρο, αναφέρονται οι πρώτες πολιτικές παρενέργειες από την κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, με σπουδαιότερη την μετακίνηση πρώην ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (προφανώς πατριωτών – μη μαρξιστών και συνεχιστών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ…) στην Χρυσή Αυγή:

«Όλα για όλα, τα παίζει ο πρωθυπουργός, μετά τη διαπίστωση πως στις Πρέσπες, δεν έχασε εκλογικά τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά βούλιαξαν στη λάσπη και οι παροχές που είχε δώσει τον προηγούμενο έτος για την  ανάκαμψη του κόμματος του. Οι δημοσκοπήσεις έδειξαν πως κατά τι, μάλιστα, διευρύνθηκε η διαφορά με τη ΝΔ, καθώς ορισμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκαν στη Χρυσή Αυγή».
Οι δημοσκοπήσεις; Ποιες δημοσκοπήσεις; Προφανώς οι «κρυφές», αυτές που βλέπουν οι λίγοι και «εκλεκτοί», κι όχι η σαβούρα που δημοσιεύεται στα ΜΜΕ, για χειραγώγηση των αφελών!

(ΥΓ): Επίσης, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, να… μαρτυρήσει κάποιος καθεστωτικός δημοσιογράφος τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι 10%, 12% ή ακόμα παραπάνω; Θα τολμήσει κανείς να μας πει;