Η ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ MISTER TSIPRA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Ενώ στο βάθος περιμένει ο διακαής του πόθος, το… βραβείο Νόμπελ, ο αρχιπροδότης Τσίπρας θα βολευτεί προσωρινά με το βραβείο «Ewald von Kleist» της 55ης Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια!

Την πρόθεση για την βράβευση των Τσίπρα και Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών, είχε ανακοινώσει προ ολίγων ημερών, με μήνυμα του στο twitter, ο πρόεδρος του θεσμού Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ. Με νεώτερη δήλωση, εκπρόσωπος της Διάσκεψης επιβεβαίωσε στη Deutsche Welle ότι τελικά τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Ζάεφ αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα παραβρεθούν στη συνέλευση στο Μόναχο, που θα διεξαχθεί στις 15-17 Φεβρουαρίου και θα βραβευθούν την 16η του μηνός.

Σημειώνουμε, ότι το βραβείο «Ewald von Kleist» απονέμεται από το 2009 και τιμώνται με αυτό «ιθύνουσες προσωπικότητες της πολιτικής για την ασφάλεια με μια εξέχουσα συνεισφορά για τη διεθνή συνεννόηση και την επίλυση διαφορών», το εστί μεθερμηνευόμενον σε απλά ελληνικά, προδότες και τσιράκια της γερμανοκρατίας!

(ΥΓ): Όσα βραβεία κι αν πάρει ο αρχιπροδότης από τους αφέντες του, από τον ελληνικό λαό θα παίρνει πάντα το «βραβείο» της… ανοιχτής παλάμης – και με τα δύο χέρια!