ΣΙΔΕΡΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ! ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΤΟΥΦΕΚΑΛΕΥΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίστηκε σήμερα το… αντιπολιτευτικό σώου του Καμμένου στα κανάλια, με σφοδρές καταγγελίες κατά του Τσίπρα, με τον οποίο θέλει ο χοντρός να δείξει πως είναι όχι απλώς τσακωμένοι, αλλά… σκοτωμένοι!

Όπως, λοιπόν, είπε ο… λέων των καναλιών, αυτός διέταξε τον -εκ μεταγραφής- βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, που μετείχε ως εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην συνεδρίαση της Επιτροπής της βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, να πάει για… γκαζόζα: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει «εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ» και μένω με τρεις υπουργούς».

Επιπλέον, ο… λέων βρυχήθηκε ότι «εγώ απειλές δεν δέχομαι» και πως «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο», βάζοντας στο «κάδρο» τον ίδιο τον Τσίπρα: «ο Τσίπρας με πούλησε 100 φορές και γι’ αυτό το λόγο εμείς κάποιες φορές θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή και αν στον ανασχηματισμό δεν αλλάξει όσους προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, τότε έχουμε πόλεμο. Εάν προχωρήσουν σε βρώμικες κινήσεις και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα πρέπει να ξέρουν ότι παρέλαση δεν θα κάνουμε».

Μπορεί όμως να κάνει το αντιπολιτευόμενο λιοντάρι στα κανάλια, αλλά στη βουλή είναι συμπολιτευόμενη κοτούλα ο… ντουφεκαλεύρης!

Έτσι, κατά την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, οι παρόντες βουλευτές του, Κατσίκης, Κόλλια-Τσαρουχά, Φωκάς και Παπαχριστόπουλος (ο ίδιος και ο Ζουράρις απουσίαζαν…) δεν πήγαν για… γκαζόζα, αλλά υπερψήφισαν μαζί με τους βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ

Χθες στην ψήφιση του περιβόητου νομοσχέδιου για τον ΑΣΕΠ, το οποίο η κυβέρνηση αναγκάστηκε να το φέρει σε ονομαστική ψηφοφορία ΟΛΟΙ οι βουλευτές των ΑΝΕΛ το υπερψήφισαν, προς δόξαν της… συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης του Καμμένου!