ΠΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το παρακάτω κείμενο (επιστολή) εστάλη στον Γ. Παπαδάκη (Τηλεοπτική εκπομπή: ΑΝΤ «Καλημέρα Ελλάδα»)

Κύριε Παπαδάκη!
Στις 30/1/2019, στην καθημερινή σας εκπομπή άκουσα την Κυρία Κανέλλη, βουλευτή ΚΚΕ, και κάποιον άλλον κύριο του οποίου δεν συγκράτησα το όνομα, να υβρίζουν την Χρυσή Αυγή, χωρίς αντίλογο, αφού δεν καλείτε στις εκπομπές σας τα στελέχη της.
Αν υποθέσουμε ότι «καταλαβαίνω» τον λόγο του αποκλεισμού τους, πώς μπορώ όμως να καταλάβω το να επιτρέπετε στους καλεσμένους σας να τους υβρίζουν μέσα από την ασφάλεια της ελλείψεως αντιπάλου και αντιλόγου, που τους παρέχει η εκπομπής σας;
Κύριε Παπαδάκη!
Επειδή ζούμε σε μία χώρα που δεν γνωρίζει κανείς τι θα ξημερώσει η επομένη, θέλω να σας καταστήσω σαφές ότι: Με τη στάση σας, επιτρέπετε σε διάφορους καλεσμένους σας να υβρίζουν το τρίτο σε δύναμη κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, εν τη απουσία του και ποτίζετε με το δηλητήριο του μίσους τους νέους ανθρώπους από τους οποίους απαρτίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των 500.000 ψηφοφόρων της.
Σπέρνετε ανέμους μίσους !
Σας θεωρώ ηθικό αυτουργό και βασικό συνένοχο, στο έγκλημα που διαπράττεται και από άλλους παρουσιαστές, απέναντι στην Ελληνική κοινωνία η οποία περνά πλείστα όσα βάσανα και δεν αντέχει έναν νέο Εθνικό διχασμό.
Παρακαλώ λοιπόν και προτείνω δύο τινά: ή να καλείτε και εκπροσώπους της Χ.Α. στις εκπομπές σας (πράγμα που θεωρώ απίθανο, λόγω του ότι δεν θα αντέξετε ούτε εσείς ούτε οι καλεσμένοι σας τον αντίλογο), ή να μην επιτρέπετε τις ύβρεις, με το λογικότατο επιχείρημα ότι απουσιάζει ο… υβριζόμενος !
Ελπίζω σε μία καθοιονδήποτε τρόπο απάντησή σας, όπως επίσης πιστεύω ότι ελπίζουν και 500.000 Λαού που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή!
Η παρούσα ηλεκτρονική επιστολή, αποστέλλεται εκ μέρους μου, όχι μόνο από την πλευρά του τηλεθεατή, που απαιτεί έντιμη και έγκυρη πληροφόρηση, μέσα από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, οι οποίες αποτελούν περιουσία του Ελληνικού Λαού, αλλά και από την πλευρά του έχοντος έννομο συμφέρον, καθ’ όσον υπηρετώ επί δεκαετίες το Εθνικιστικό Κίνημα.

Νικόλαος Η. Σκαντζός