ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ… ΨΑΡΙΑΝΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΠΑΙΑΤ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μόνιμη επωδός των δημοσιευμάτων μας σχετικά με την βεβαιότητα που εκφράζαμε πριν την κρίσιμη ψηφοφορία, ότι τελικά θα υπερψηφιστεί από τη βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ήταν το «όλα εν σοφία εποίησε ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ». Διόλου τυχαία, βεβαίως-βεβαίως…

Επειδή δε όλες οι λαϊκές παροιμίες είναι βγαλμένες από τη ζωή, σήμερα επιβεβαιώθηκε αυτή που λέει πως «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια».

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις, λοιπόν, προέβη σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Γρηγόρης Ψαριανός –ο οποίος, μικρός δεν είναι- για τον ρόλο που έπαιξε ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ στην εξεύρεση των προθύμων για την υπερψήφιση της προδοσίας της Μακεδονίας μας. Έτσι, αναφερόμενος στην «δέσμευση» για υπερψήφιση της Συμφωνίας, που επικαλέστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης («μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα», τον αποκάλεσε ο Ψαριανός…), τόνισε τα εξής:  

«Εγώ είπα ότι έτσι κι αλλιώς κατά συνείδηση θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μετά τη διαγραφή Δανέλλη να συμφωνήσουμε σε μια κοινή στάση και να πάμε σε «παρών» και ο Σταύρος μας είπε ορθά κοφτά ενώπιον 45 ατόμων ότι έχει δεσμευτεί να ψηφίσει τη Συμφωνία χωρίς να μας πει απέναντι σε ποιον έχει δεσμευτεί. Ας μην τα ανακατεύουμε άλλο τα πράγματα γιατί βρωμάνε. Υπάρχουν συναντήσεις περίεργες, συμφωνίες περίεργες, υπάρχει ανάμειξη πρεσβειών σε συγκεκριμένες συναντήσεις ας μην τα σκαλίζουμε. Εγώ είπα ότι για τη Συμφωνία των Πρεσπών προηγήθηκαν δεκάδες μυστήριες συναντήσεις πολλών ανθρώπων. Ρωτήστε τον Κοτζιά και τον Καμμένο για τις μαύρες σακούλες, τις βίζες και τον Σόρος. Γιατί ο πρωθυπουργός κάνει τον Κινέζο;».

Καταλάβατε τώρα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;