ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής στις 17/1 συζητήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της παράταξης μας το μείζον ζήτημα της λειτουργίας του ΧΥΤΥ Γραμματικού.

Τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» και βουλευτής Β’ Αθηνών, Παναγιώταρος Ηλίας, ο οποίος υπενθύμισε αρχικά τις ψευδείς προεκλογικές εξαγγελίες της κας Δούρου και σε αυτό το θέμα.

Εν συνεχεία ανέλυσε την αναποτελεσματικότητα και τις δυσμενείς επιπτώσεις από την λειτουργία του ΧΥΤΥ στην δημόσια υγεία.

Τέλος, επανέλαβε εν συντομία τις βασικότερες θέσεις από το πρόγραμμα της παράταξης μας για την συνολική διαχείριση των απορριμμάτων.

Αξίζει να τονιστεί το αυθόρμητο χειροκρότημα που εισέπραξε ο Συναγωνιστής με το πέρας της ομιλίας του από τους κατοίκους του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της ευρύτερης περιοχής που παρευρίσκονταν στα θεωρεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethsh-hlia-panagiwtarou-gia-ton-chutu-grammatikou#ixzz5e7TWdusI