ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη», λέει ο λαός μας, κι όπως όλα δείχνουν ο προδοτικός κατήφορος του mister Tsipra δεν θα σταματήσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Υπάρχει και συνέχεια, με προδοτική «λύση» στο Κυπριακό, σε αγαστή συνεργασία με τον ψοφοδεξιό Αναστασιάδη!

Αυτό δήλωσε φόρα-παρτίδα σήμερα από την Κύπρο ο αρχιπροδότης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επικείμενη επίσκεψή του στην Τουρκιά δεν θα έχει τυπικό χαρακτήρα: «Πιστεύω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα βοηθήσει την προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε στα πλαίσια της διεθνούς κοινότητας, του ΟΗΕ, μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό».

Προηγουμένως, ο ψοφοδεξιός Αναστασιάδης τον σιγοντάρισε για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών: «Η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε τέλος σε μια αχρείαστη διαμάχη, ανοίγοντας πόρτες για συνεργασία, ανοίγοντας τον δρόμο για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή».

Επιπλέον, τον εξουσιοδότησε να τα δώσει όλα στον Ερντογάν Πασά, στις 5 Φεβρουαρίου: «αυτό που πάντοτε επιδιώκουμε είναι μια λύση που να επιτρέπει επιτέλους την ειρηνική συνύπαρξη, τη σταθερότητα, την ειρήνη αλλά ιδιαίτερα και μια λύση που να συνάδει απόλυτα με τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες και το διεθνές δίκαιο, έτσι ώστε να διασφαλίζεται από τη μια η λειτουργικότητα αλλά και η βιωσιμότητα και η συμβατότητα της λύσης με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Είναι προφανής η αποστολή που έχουν οι δύο προδότες, από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους! Οι πατριώτες, σε Ελλάδα και Κύπρο, πρέπει να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση, για να τους χαλάσουν τα σχέδια, όπως έπραξαν και με το Σχέδιο Ανάν!