ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ «ΥΠΟΔΟΧΗ» ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!

Σε πατριωτική πανστρατιά διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών την Παρασκευή στις Σέρρες (19.30 μμ, στην Αίθουσα ΚΕΡΚΙΝΗ στο ξενοδοχείο elpida resort…), όπου τολμάει και εμφανίζεται ο ευρωβουλευτής του κόμματος των προδοτών, Παπαδημούλης, καλεί η «Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης», με ανακοίνωση στο Facebook:  

«Θα μπει πούλμαν για την ομιλία του Παπαδημούλη στις Σέρρες την Παρασκευή 1/2, το απόγευμα. Όσοι συναγωνιστές ενδιαφέρεστε, κλείστε θέση με μήνυμα στη σελίδα».

Φυσικά, θα είναι εκεί πρώτοι-πρώτοι οι πατριώτες των Σερρών και των γύρω περιοχών!

Η ανακοίνωση «υποδοχής» του Παπαδημούλη θορύβησε τους προδότες του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τολμάνε και λένε πως… «παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας» και ότι «οι αντισυγκεντρώσεις σε κομματικές εκδηλώσεις προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».

Τώρα «προσβάλλουν το δημοκρατικό αίσθημα» και «παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές» οι αντισυγκεντρώσεις σε κομματικές εκδηλώσεις, συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτές που διοργανώνετε εσείς και τα παρακρατικά σας καθάρματα σε κάθε κομματική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, δεν «προσβάλλουν το δημοκρατικό αίσθημα» και δεν «παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές».

Ήρθε η ώρα να θερίσουν ότι έσπειραν! Ούτε στις Σέρρες, ούτε πουθενά να μη μπορούνε να σταθούνε οι προδότες! Όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!