Α ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ!

Παλαιότερα, το κουκουεδαριό κρατούσε αποστάσεις από το «σωματείο», αν και πολλά επιφανή του στελέχη ήταν μέλη του, αλλά στα… μουλωχτά. Με την ανάδειξη όμως του Κουτσούμπα στην γενική γραμματεία και την αριστερίστικη (νεοταξίτικη!) στροφή, το κουκουεδαριό… εκδηλώθηκε! Κι ούτε θέλει να κρυφτεί, κι ούτε η χαρά το αφήνει!

Έτσι, με… χαρούλες (ανάλογες των “gay pride”…) και πανηγύρια έγινε δεκτή η είδηση της καταδίκης του Εθνικού Ιεράρχη για δηλώσεις που είχε κάνει κατά των λεγόμενων «ομοφυλοφίλων», από τα κουκουέδικα ΜΜΕ. Πάρτε μια γεύση:

«Ένοχος ο φασίστας Αμβρόσιος για ομοφοβικά σχόλια.

Την ενοχή του φασίστα Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος κατηγορείται για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, μετά την ανάρτηση που είχε κάνει στο προσωπικό ιστολόγιό του και είχε καταφερθεί κατά των ομοφυλοφίλων…».

Μεγάλη τύχη έχεις Κουτσούμπα! Μεγάλη τύχη, που δεν νεκρανασταίνεται ο «πατερούλης» σου ο Στάλιν, που θα σε καλούσε στην Μόσχα για… «διαβουλεύσεις» και στο πιτς-φυτίλι θα βρισκόσουνα στην… Κολιμά, στο τέρμα της Σιβηρίας, να σπας πέτρες! Μεγάλη τύχη!