ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Ανεπιθύμητο στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νιγρίτας, στις 21 Φεβρουαρίου, κήρυξε το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας Σερρών τον πρόεδρο Πάκη, ενώ καταψηφίσθηκε και πρόταση για ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη.

Αιτία για την αρνητική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ήταν φυσικά η συνέργειά του –δια της σιωπής του και της υπογραφής του- στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που ανακοίνωσε ευθύς εξ αρχής πως δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ:

«Ο Πρόεδρος των Σκοπίων έχει μια ξεκάθαρη θέση και λέει δεν υπογράφω. Ο δικός μας βολεύεται με την όλη κατάσταση και δεν αντιδρά και δεν εκφράζει άποψη για το θέμα. Πριν δυο χρόνια από την Αμφίπολη είχε πει η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Σήμερα μούγκα. Τίποτα. Εγώ προσωπικά δε θα ψηφίσω για την ανακήρυξη του ως επίτιμο δημότη».

Ακόμα και ο επικεφαλής του κουκουέδικου συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαράλαμπος Τερζίδης εξέφρασε την πεποίθηση πως θα πρέπει να ακυρωθεί η επίσκεψη του προέδρου Πάκη στην Νιγρίτα: «Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να έρθει ο κ. Παυλόπουλος. Φανταστείτε να έρθει και να υπάρχουν εντάσεις, ΜΑΤ και δακρυγόνα. Να ενημερωθεί και να μην έρθει».

Σιγά να μην έρθει! Τις φυλάγεται τις κακοτοπιές, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όλη η Ελλάδα είναι πλέον γεμάτη «κακοτοπιές» γι’ αυτόν!