ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ Σ’ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Όταν κάποιοι είναι κατ’ επάγγελμα πολιτικοί απατεώνες -και προδοταριό!- βρίσκουν τρόπους να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους στην απατεωνιά, ακόμα και υπό τις χειρότερες συνθήκες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης των προδοτών, Χριστόφορο Βερναρδάκη, οι προδότες θα κέρδιζαν αν έκαναν δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, θέτοντας το παρακάτω απίθανο ερώτημα: “είστε υπέρ της μη υπογραφής της Συνθήκης και η γειτονική χώρα να εξακολουθήσει να ονομάζεται, όπως σήμερα, Μακεδονία ή είστε υπέρ της υπογραφής της Συμφωνίας και η γειτονική χώρα να αλλάξει το όνομά της σε Βόρεια Μακεδονία;”.

Προφανώς, έπεσε η σχετική ιδέα (από τον Καμμένο, που έψαχνε διέξοδο για να έχει «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο»;), αλλά θεωρήθηκε ότι μόνο οι πατενταρισμένοι κομμουνιστές προδότες θα πήγαιναν να ψηφίσουν σ’ ένα τέτοιο δημοψήφισμα-φάρσα και απερρίφθη, μετά πολλών επαίνων.

Πάντως, το γεγονός ότι έπεσε μια τέτοια ιδέα, δείχνει ότι κάποιοι από το συριζοψεκασμένο λεχριταριό, θεωρούν τους Έλληνες κάφρους!