ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΖΑΕΦ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας προκαλεί έκπληξη η προκλητικότητα του Ζάεφ ο οποίος στις διάφορες αναρτήσεις του αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία». Κατά πρώτον ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα περισσότερο από τη διατεταγμένη υπηρεσία που του ανέθεσαν να πράξει οι διάφοροι διεθνείς ανθελληνικοί κύκλοι οι οποίοι επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες τον διαμελισμό της Πατρίδας μας ή οι «αγαπητοί» και «εκλεκτοί» Ευρωπαίοι ή ΝΑΤΟικοί εταίροι, των οποίων η φιλία, η συμπάθεια και η όλη στήριξή τους περιορίζεται στο να μας απομυζούν οικονομικά με τα διάφορα μνημόνια και με τους όρους που θέτουν, να μας φορτώνουν με στρατιές τριτοκοσμικών εισβολέων ή να μας εμπλέκουν ως σύμμαχο χώρα σε κάποια σύρραξη στο πουθενά μέσω της οποίας εξυπηρετούν τα όποια συμφέροντά τους. Κατά δεύτερον  ο Ζόραν Ζάεφ γνωρίζει πολύ καλά ότι την γείτονα χώρα την κυβερνά μια κλίκα ανθελλήνων, δοσίλογων και εθνομηδενιστών με αρχηγό το πλέον αναίσχυντο πολιτικό πρόσωπο που εμφανίστηκε στην Μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ένα πρόσωπο με άριστες υποκριτικές ικανότητες, μικρο-μεταπράτη ελπίδων και υποσχέσεων, με μια άθλια διαλεκτική απόλυτου ψεύδους, το οποίο μόλις ανέλαβε τα ηνία της Χώρας αποποιήθηκε τον ρόλο και το προσωπείο του ευρωπαίου «Τσέ Γκεβάρα» που πρόβαλε έως τότε και εμφανίστηκε όπως είναι στην πραγματικότητα ως ο πλέον πειθήνιος θεράποντας της καγκελαρίου Μέρκελ, των Ευρωπαίων δανειστών και των ανθελληνικών συμφερόντων.

Βάσει των προηγουμένων λοιπόν γιατί να μην προκαλεί ο Ζάεφ και γιατί να μην ονομάζει τα Σκόπια «Μακεδονία», επιδιώκοντας να δημιουργήσει ένα επιπλέον τετελεσμένο. Αφού είναι βέβαιος ότι ακόμη και αν αποφασίσει να διατάξει μια στρατιωτική μονάδα να εισβάλει στο ελληνικό έδαφος και να πάρει καφεδάκι στον Λευκό Πύργο με οπλισμό, σημαίες και διακριτικά των Σκοπίων, η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα θα στείλει άμεσα την, …….. υπουργό Νοτοπούλου να τους πληροφορήσει ότι τον καφέ τον κερνάει η «Νότια Μακεδονία», να προσφέρει κρουασάν  και να δηλώσει επίσης την ευτυχία της κυβέρνησης για την επίσκεψή τους.

Αν όμως γνώριζε ότι απέναντι του είχε μια ισχυρή και συνειδητά Πατριωτική και αδιαπραγμάτευτη κυβέρνηση που δεν θα δίσταζε να απαντούσε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση, θα το σκέφτονταν πάρα πολύ πριν προκαλέσει διότι η διακαής επιθυμία του να ονομαστεί η «καζάρμα» που θεωρεί χώρα  με το όνομα Μακεδονία, θα μπορούσε να υλοποιηθεί και με διαφορετικό τρόπο.

Και για να τελειώνουμε πόσα χρόνια, πόσες δεκαετίες απαιτούνται για να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτοί που αποκαλούμε σύμμαχους και φίλους, είναι αυτοί που μας πρόδωσαν, μας πούλησαν και μας κατάστρεψαν στην Μικρά Ασία, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1974 και τώρα με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι αυτοί που μας απομυζούν οικονομικά από τότε που σταθήκαμε στα πόδια μας ως νεοσύστατο κράτος τον 19ο αιώνα, που μας έχουν επιβάλει ένα καθεστώς οικονομικής δουλείας και που ενισχύουν και στηρίζουν όλους αυτούς που προβάλουν εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Πατρίδας μας. Και όλα αυτά διότι όλες οι Μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις παρόλο που είχαν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες ν’ αναζητήσουν νέες ισχυρές οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες έσκυβαν δουλικά εμπρός σε αυτούς που στην πρώτη δύσκολη στιγμή, αδιστάκτως θα μας εγκαταλείψουν στον όλεθρο και στην καταστροφή.