ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ FAST TRACK!

Δε βιάστηκε μόνο ο πρόεδρος Πάκης να υπογράψει –μέσα σε 24 ώρες!- την Συμφωνία των Πρεσπών, καθιστώντας την νόμο του (ψευδο)κράτους, όλοι σ’ αυτή την υπόθεση βιάζονται!

Έτσι, την έγκριση από τους αντιπροσώπους των κρατών μελών του ΝΑΤΟ του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων ζητά μέχρι… σήμερα το απόγευμα ο πρώην αριστεριστής και νυν ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλντεμπεργκ.
Η προθεσμία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι μέχρι τις 17:30 (ώρα Βρυξελλών)! Από κει και πέρα, αφού ολοκληρωθεί αυτή η –τυπική- διαδικασία και υπογραφεί το πρωτόκολλο από τους εθνικούς αντιπροσώπους, αυτοί το στέλνουν στις χώρες τους για κοινοβουλευτική έγκριση. Στην Ελλάδα, κατά πάσα πιθανότητα, το πρωτόκολλο θα εισαχθεί προς ψήφιση στη βουλή, εντός της επόμενης βδομάδας, το αργότερο.

Μόλις οι 153 προδότες –ίσως και περισσότεροι- υπερψηφίσουν το πρωτόκολλο, θα στείλει το υπουργείο Εξωτερικών στα Σκόπια ρηματική διακοίνωση στην οποία θα αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά ενέκρινε τη Συμφωνία των Πρεσπών και κύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ οπότε τα Σκόπια θα θέσουν σε εφαρμογή τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα μπουν στο ΝΑΤΟ. Στην Ε.Ε. θα εισέλθουν αργότερα…

Προς τι η βιασύνη; Προφανώς φοβούνται ότι μπορεί να συμβεί κάτι απρόβλεπτο, που θα τους χαλάσει τη δουλειά!