ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όσοι έχουν κατά καιρούς πει ότι το ελληνικό κράτος είναι ράθυμο και δουλεύει με ρυθμούς «τα ζώα μου αργά», οφείλουν αμέσως να… μετανοήσουν!

Ε, λοιπόν, δεν πρόλαβε η βουλή των προδοτών να κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών κι ο πρόεδρος Πάκης έβαλε κιόλας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο επαίσχυντο κείμενο, καίτοι είχε προθεσμία ενός μηνός να το σκεφτεί και να το «ζυγίσει»!

Έτσι, η προδοσία της Μακεδονίας μας έγινε νόμος του ψευδοκράτους (προτεκτοράτου) και δημοσιεύθηκε άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος των Σκοπίων Ιβανόφ, ΔΕΝ έχει υπογράψει ακόμα τίποτα!

Ασφαλώς και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό, απ’ αυτόν τον μοιραίο άνθρωπο, στα χέρια του οποίου η Ελλάς είτε καίγεται (2008), είτε ξεπουλιέται, αλλά ειλικρινά μας εκπλήσσει η βιασύνη του να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις αυτών που τον ανέσυραν από τα πολιτικά αζήτητα και τον έκαναν πρώτο πολίτη της χώρας!

Σε κάθε περίπτωση, με την υπογραφή του, περιφρόνησε βάναυσα την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και κατέστη αυτοβούλως ΣΥΝΕΡΓΟΣ στο απαράγραπτο αυτό έγκλημα κατά της Πατρίδας, με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο!