ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Τα χρόνια της λεγόμενης οικονομικής κρίσης στην Πατρίδα μας ξεδιπλώθηκε η παρακμή και η σήψη τόσο του λεγόμενου ατομικισμού, στον οποίο είχε αφεθεί η πλειοψηφία των Ελλήνων, όσο και του ίδιου του πολιτικού συστήματος με την μορφή που έχει. Η παρακμή αυτή είχε φυσικά σαν κύριο αίτιο την ιδιότυπη συμφωνία που συνάφθηκε μεταξύ ψηφοφόρων και πολιτικών οι οποίοι λειτουργούσαν στη σχέση πελάτη προμηθευτή και αντίστροφα. Ο λεγόμενος «θυμόσοφος Λαός» ψήφιζε αλόγιστά και μαζικά λαοπλάνους πολιτικούς, οι οποίοι είχαν σπουδάσει την ικανότητα διαστροφής της πραγματικότητας και της ψευτιάς και σε συνδυασμό με ΜΜΕ υπεργολάβων παραμύθιαζαν τον Λαό με στυγνό λαϊκισμό προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την ψήφο του ώστε, από θέσεις εξουσίας, να συνεχίσουν το έργο τους.

Αποτέλεσμα της ανωτέρω στρεβλής πραγματικότητας των εκάστοτε εκλογών ήταν την περασμένη εβδομάδα ο «δημοκρατικά εκλεγμένος» πολιτικός θίασος να δώσει ακόμη μία άθλια παράσταση, για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα. Ζαλισμένοι από τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια οι πολιτικάντηδες προέβησαν σε τοποθετήσεις και αψιμαχίες χαμηλότατου επιπέδου. Κατηγορίες από τον πρόεδρο του ψευτοδεξιού μορφώματος που στήριξε τους νεομαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ, φωνές από την χυδαία δήθεν δεξιά της ΝΔ προς χάρη εντυπώσεων και μόνο, άθλιοι σχολιασμοί από κάθε «Βαρεμένο» αντιπρόεδρο της βουλής πως «κανείς δεν χρειάζεται μετάγγιση αίματος» ειρωνευόμενος το αίμα που χύθηκε στη Μακεδονία από τους Έλληνες Μακεδονομάχους, κομμουνιστές που διακηρύσσουν την αλληλεγγύη των λαών και την αιώνια ταξική πάλη μη δεχόμενοι τον όρο «ηγέτιδα δύναμη», έχοντας υπηρετήσει πιστά τον εγκληματία Στάλιν και την ηγεμονία τρόμου στην ανατολική Ευρώπη.

Σε μια αμφίδρομη σχέση το παρακμάζων πολιτικό σύστημα, που οι Έλληνες με την ψήφο τους συντηρούν, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται η «γύμνια του Βασιλιά». Από την άλλη πολλοί Έλληνες αδυνατούν να καταλάβουν ότι η εξωτερική πολιτική και οι διεθνείς σχέσεις πρέπει να ασκούνται με τρόπο που θα διασφαλίζουν τα μελλοντικά συμφέροντα του Έθνους και όχι να γίνονται παιχνίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τυχάρπαστους απατεώνες.

Η έλλειψη γνώσης της ιστορίας από μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων, τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής, η οποία σιγά σιγά και με δολιότητα διαστρεβλώνεται έχει οδηγήσει στο να μην ξέρουν και οι ίδιοι τι είναι ο εθνικισμός, ο νεοφιλελευθερισμός, ο κομμουνισμός, η νέο-αριστερά. Έτσι οδηγούνται ελαφρά τη καρδία στις κάλπες ώστε να ψηφίσουν κάτι για το οποίο στην τελική ανάλυσή ούτε γνωρίζουν τι είναι ούτε τι εκφράζει.

Η μάχη που θα δοθεί για το όνομα του βόρειου κράτους-μορφώματος είναι μια μάχη που θα τη δώσει μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την απαρέγκλιτη στα Εθνικά θέματα στάση του. Οι δήθεν πατριωτικές «δυνάμεις», που προεκλογικά ξεφυτρώνουν σαν δηλητηριώδη μανιτάρια, ανήκουν σε πρόθυμους συνεργάτες μελλοντικών κυβερνήσεων που με τις πολιτικές ενδοτισμού θα οδηγήσουν στον διαμελισμό της Ελλάδα.

Μέσα σε αυτό το σκοτεινό κόσμο οι σημερινοί Εθνικιστές είναι αυτοί, που με τον Αρχηγό μας, μπροστά θα υψώσουν τα λάβαρα του αγώνα. Πλησιάζει ο καιρός που πολλοί από αυτούς που σήμερα δεν μας εμπιστεύονται θα συνταχθούν πίσω μας στη νέα δύσκολη, μα και υπέροχη εποχή που ανατέλλει, δείχνοντας μέσα από τα πολυπληθή συλλαλητήρια για την Μακεδονία, πως τίποτα δεν χάθηκε.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ