ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ… ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Η… ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Κάποιες καλοπληρωμένες διαδικτυακές παλιολινάτσες του Καμμένου, προσπαθούσαν να μας πείσουν τις προηγούμενες ημέρες, πως δεν θα’ ρθει δα και η συντέλεια του κόσμου με την κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών (που υπογράφηκε με τον στυλό που έδωσε στον Τσίπρα ο προδότης Καμμένος), γιατί θα «μπλοκάρει» με βέτο την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. η… Βουλγαρία!

Επισημάναμε ευθύς εξ’ αρχής, πως όποιες ενστάσεις κι αν έχει η Βουλγαρία για την «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα, δεν θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια των παγκοσμίων τυράννων.

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δικαιωθήκαμε!

Αφιερώνουμε, λοιπόν, στις διαδικτυακές παλιοπατσαβούρες τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και της υπουργού Εξωτερικών Εκατερίνας Ζαχαρίεβα.

Μπορίσοφ: «Η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών επιτρέπει στα Σκόπια να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και να ανοίξουν μια νέα σελίδα σε σχέση με την ΕΕ».

Ζαχαρίεβα: «Χαίρομαι που η υπογραφή της Συνθήκης καλής γειτονίας μεταξύ Σόφιας και Σκοπίων ακολουθήθηκε με επιτυχία από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων. Τώρα που υπάρχει το πολυαναμενόμενο πράσινο φως για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και η προοπτική να ανοίξουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις στην ΕΕ, εύχομαι στους γείτονες να αρχίσουν να συλλέγουν τους καρπούς των σχέσεων καλής γειτονίας προς όφελος όλων».

(ΥΓ): Ου να χαθείτε παλιολινάτσες της «πατριωτικής ενημέρωσης»!