ΑΙΝ, ΤΣΒΑΙ, ΝΤΡΑΙ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ! ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, BRAVO TSIPRAS!

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς ξέσπασε η παλιοκομμούνα Μέρκελ, μόλις έμαθε την χαρμόσυνη είδηση από την Αθήνα, για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα τσιράκια της. Βέβαια, την είχε «δουλέψει» την υπόθεση στην πρόσφατη επιθεώρηση που έκανε στην κόκκινη Αθήνα, κι έφυγε με τη σιγουριά της νίκης, αλλά άλλο να περιμένεις κάτι κι άλλο να σιγουρεύεσαι κιόλας.

Χωρίς να χάσει λεπτό, λοιπόν, έβαλε τον υπουργό Εξωτερικών της, Χάικο Μάας, να κάνει μια θριαμβευτική δήλωση, στην οποία δεν παραλείπει να αποδώσει τα εύσημα στον κνίτη κατοχικό «πρωθυπουργό» – ανδρείκελο του προτεκτοράτου Γραικυλιστάν:

«Είναι μια καταπληκτική είδηση για την Ευρώπη. Η Ελληνική Βουλή ενέκρινε σήμερα την Συμφωνία των Πρεσπών για την διευθέτηση της διαμάχης για το ονοματολογικό, αφού ήδη πριν από δύο εβδομάδες την είχε εγκρίνει η Βουλή στα Σκόπια. Καλωσορίζω αυτές τις δημοκρατικές αποφάσεις. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλουμε να υποστηρίξουμε την Βόρεια Μακεδονία σε αυτόν τον δρόμο. Αυτή η διαδικασία κόστισε πολύ ιδρώτα και κάποιο δάκρυ. Οι υπεύθυνοι στην Αθήνα και στα Σκόπια, πρώτα από όλους ο πρωθυπουργός Τσίπρας και ο πρωθυπουργός Ζάεφ, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να επιλύσουν επιτέλους την διαμάχη για το ονοματολογικό. Η Συμφωνία αποτελεί και ένα ενθαρρυντικό παράδειγμα για αντικειμενικότητα, επιμονή και τόλμη στην πολιτική. Και είναι μια νίκη για την διπλωματία».

Ου να χαθείτε κομμούνια προδότες!