ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ Ο ΣΟΡΟΣ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ;

Την ίδια ώρα που στην Αθήνα οι κάθε λογής προδότες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την προδοσία κυρώνοντας την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζάεφ συναντήθηκε με τον σιωνιστή αρχιτοκογλύφο και γνωστό σκοπιανοπατέρα Τζορτζ Σόρος στο Νταβός, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Προφανώς, για να γιορτάσουν μαζί την απόλυτη δικαίωση των ενεργειών του αρχιτοκογλύφου υπέρ του κρατιδίου των Σκοπίων, που χρονολογούνται από τον καιρό της απόσχισής του από την ενιαία Γιουγκοσλαβία.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Όπως έγραψε, οι δυο τους «αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς», προσθέτοντας ότι «η ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Ωστόσο, πιστεύουμε πως είναι… άδικο ο διεθνής αρχιτοκογλύφος να πανηγυρίζει μόνο με τον Ζάεφ και ν’ αφήσει στην… απόξω τους Πηλιογούσηδες Τσίπρα και Καμμένο, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην δικαίωση των αγώνων του!

(ΥΓ): Παρακαλείται ο mister Σόρος, την συνάντηση με τον ΙΟΥΔΑ Καμμένο να την κρατήσει… μυστική, γιατί αυτή την εποχή ο ελεεινός και τρισάθλιος λακές του το παίζει… υπερπατριώτης και… σκοπιανοφάγος!