ΣΗΜΕΡΟΝ «ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ» Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Μετά από την απόφαση του μοιραίου και άβουλου Κούλη Μητσοτάκη και της ψευτοδεξιάς κομπανίας του, να μην καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης των προδοτών, καθυστερώντας έτσι τουλάχιστον επί τριήμερο την ολοκλήρωση της προδοσίας, σήμερον «κρεμάται επί ξύλου» η Μακεδονία μας!

Προφανώς, οι προδότες θα τραβήξουν εις μάκρος την συζήτηση στη βουλή, ούτως ώστε η ψηφοφορία επί της προδοσίας να γίνει αργά τη νύχτα, την ώρα που οι Έλληνες θα κοιμούνται! Άλλωστε, μέσα στη νύχτα γίνονται όλες οι προδοσίες, με σύμμαχο το σκοτάδι!

Όσοι ζωντανοί, σήμερα στις 7 μ.μ. έξω από το άντρο των προδοτών, για να διακηρύξουμε τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και να αντισταθούμε στην προδοσία! Όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!

(ΥΓ): Τελευταία ανακοίνωση των «Ενωμένων Μακεδόνων», που κάλεσαν πρώτοι στο αποψινό συλλαλητήριο:

«Επειδή δεν θα παίξουμε το παιχνίδι κανενός Αλεξάκου και κανενός Κούλη… Επειδή δεν θα συμμετέχουμε σε κανένα πολιτικό θέατρο και σε καμιά μπλόφα… επειδή έχουν ενημερωθεί χιλιάδες κόσμος πλέον… κι επειδή δεν είμαστε στημένοι αλλά είμαστε καθαροί και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ! 
Το ραντεβού μας για τις 24.1.2019 έξω από τη βουλή ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! 
Όλοι οι Έλληνες, κατεβαίνουμε Αθήνα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο! Στο ραντεβού με την ιστορία, θα είμαστε εκεί!
Και στην τελική, την… »πρόταση μομφής»… ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!