ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πορείες έχουν πραγματοποιήσει τις τελευταίες δύο ημέρες στην Σάμο, 500 «προσφυγάκια» από την Αφρική, που διαμένουν στο hot spot στο Βαθύ.

Η συγκεντρώσεις έγιναν έξω από το ΚΥΤ Σάμου και από εκεί, ακολούθησε πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου. Εν συνεχεία, τα «προσφυγάκια» κατευθύνθηκαν και παρέμειναν για αρκετή ώρα στο Κόμβο Μαλαγαρίου, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων και κουρελιάζοντας τα νεύρα των Σαμιωτών. Και βέβαια, η Αστυνομία δεν τους έριξε δακρυγόνα για να τους διαλύσει –όπως όφειλε, καθώς διέπρατταν σωρεία αδικημάτων, μόνο στους Έλληνες πατριώτες ξέρει να ρίχνει! Ωστόσο, το πράγμα είχε και συνέχεια, καθώς τα «προσφυγάκια» κατευθύνθηκαν στο λιμεναρχείο και στη πλατεία Πυθαγόρα και τέλος κατευθύνθηκαν και παρέμειναν στην πλατεία Δημαρχείου οπού πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία!

Θεωρείται βέβαιο, ότι οι –πέρα για πέρα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ!- πορείες είναι κατευθυνόμενες από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…), για επίδειξη δύναμης, αλλά και για σπάσιμο νεύρων προς τους Σαμιώτες!