ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Ανάμεσα στα πολλά προκλητικά και εξοργιστικά δημοσιεύματα των άλλοτε ενάντιων στην «κρατική καταστολή», που τώρα παριστάνουν πως κόπτονται για τους τραυματισμούς των αστυνομικών και των αριστερών δημοσιογράφων που αρνούνται το δικαίωμα των αστυνομικών να προστατεύσουν τις ζωές τους ομόφρονές τους που τους ρίχνουν βροχή τις μολότοφ, αλλά στην περίπτωση του Συντάγματος ομνύουν στα «δημοκρατικά ΜΑΤ» και στα «δημοκρατικά» τους δακρυγόνα, ξεχωρίσαμε σε σελίδα «αστυνομικού ενδιαφέροντος» την επιστολή ενός ματατζή, που ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει τις ευθύνες για τα αποτελέσματα του πογκρόμ της αριστερής καταστολής σε όσους πατριώτες πήραν μαζί τους τις μανάδες και τα παιδιά τους!!!

Προσέξτε λογική του παραλόγου, σε συνδυασμό με απύθμενο νεοκομμουνιστικό θράσος:

«Κάτι άλλο: Κατεβαίνεις σε συλλαλητήριο που γνωρίζεις βαθιά μέσα σου ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να γίνουν επεισόδια. Και παίρνεις μαζί σου την 85Χρόνη γιαγιά σου ή τα 3χρόνια δίδυμά παιδιά σου!!!! Μήπως είσαι μ………ς? Η μ…….ω? Δεν απαγορεύεται αλλά δεν σου περνά από το βλαμμένο το μυαλό σου ότι αν μια στις εκατό γίνει κάτι δεν μπορείς να πας πουθενά με αυτούς τους ανθρώπους? Τόσο γκαγκαδες είσαστε μερικοί?».

Να τον χαίρεται ο πρωθυπουργός των ΜΑΤ Τσίπρας και οι «αντιεξουσιαστές» προστατευόμενοί του!

(ΥΓ): Κι είναι χίλιες φορές κρίμα, που βρίσκονται σήμερα αστυνομικοί να υπηρετούν τυφλά τα προδοτικά σχέδια των συνεχιστών* αυτών που γέμιζαν Πηγάδες με συναδέλφους τους, που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να μην πέσει η Ελλάς στα χέρια των κόκκινων τσακαλιών! Ευτυχώς τουλάχιστον, που οι αστυνομικοί αυτοί είναι λίγοι…

*«Η κυβέρνησή μας συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το ΕΑΜ ΕΛΑΣ» (τάδε έφη εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, για την Συμφωνία των Πρεσπών!)…