ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Όπως όλα δείχνουν –με μια επιφύλαξη, καθώς αν τελικά καταθέσει πρόταση μομφής η ΝΔ η υπόθεση πάει τρεις μέρες πίσω- αύριο το βράδυ θα κριθεί το μέλλον της Μακεδονίας μας!  

Ήδη, σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά της Συμφωνίας των Προδοτών, καλεί η «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί Όνομα, Εθνικότητα, Γλώσσα και Πολιτισμός, σε αλλόφυλους.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας, η οποία θα ολοκληρώσει δύο εγκλήματα:

α. Τον εξευτελισμό της Δημοκρατίας στον τόπο της γέννησης της.

β. Την παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών σε αλλόφυλους.

Συμπατριώτες,

Τις δύο επόμενες ημέρες, αύριο Τετάρτη 23 και μεθαύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα. Το χρωστάμε, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, σε αυτούς που άφησαν την οικογένειά τους και θυσιάστηκαν στη Μακεδονία για να μείνει ελληνική, πριν εκατό περίπου χρόνια.

Αυτή μας η κινητοποίηση ίσως συνετίσει, έστω την τελευταία στιγμή, τα χέρια που ετοιμάζονται να υπογράψουν την ντροπιαστική παράδοση απαράδοτων εθνικών αξιών.

Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο. Γνωρίζουμε πλέον με ποιους έχουμε να κάνουμε και πως πρέπει να φυλαχθούμε.

Με αίσθημα ευθύνης για τους εαυτούς μας και όσους καλούμε μαζί μας»

Εν τω μεταξύ, νέα ανακοίνωση εξέδωσαν και οι πρώτοι που ανήγγειλαν συγκέντρωση έξω από τη βουλή, οι «Ενωμένοι Μακεδόνες»:

Θα είμαστε ειλικρινείς! Επειδή οι μέρες είναι λίγες μέχρι την Πέμπτη, κι επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και των οικονομικών πόρων για υπεροργανωμένη κινητοποίηση… Καλούμε λοιπόν τον καθένα ατομικά, ως φορέα, ή σύλλογο, ξεχωριστά, να κατέβει την ημέρα της ψήφισης της κατάπτυστης συμφωνίας έξω από τη βουλή με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο! Αυτό είναι το αυτονόητο που πρέπει να κάνουμε όλοι μας! Ως Ενωμένοι Μακεδόνες είχαμε την τιμή και το καθήκον να κάνουμε το πρώτο κάλεσμα για τη βουλή τη μέρα της ψήφισης… κι αυτό γιατί θέλαμε να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μέχρι την τελευταία στιγμή, κόντρα στην τρομοκρατία και την κόπωση!… Ψηλά το κεφάλι λοιπόν! Την ιστορική μέρα αυτή, έχουμε ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


(ΥΓ): Όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!