Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Βαδίζουμε ολοταχώς προς την τελευταία πράξη του δράματος που φέρει τον βαρύ μα ακριβέστατο τίτλο «Προδοσία της Μακεδονίας». Εντός της εβδομάδος η κατάπτυστη και αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών θα εισαχθεί στην ολομέλεια της βουλής και καθώς όλα δείχνουν θα κυρωθεί με περισσότερες από 151 ψήφους, παρότι πάνω από το 70% του Ελληνικού Λαού διαφωνεί κάθετα μ’ αυτή.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η αστυνομία κατόπιν πολιτικών εντολών της κόκκινης Χούντας έχει διαλύσει ένα ογκωδέστατο συλλαλητήριο (το τρίτο κατά σειρά), πνίγοντας τον Λαό στα χημικά. Όπως αναμενόταν, οι εργολάβοι της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν είδαν ούτε τούτη τη φορά αστυνομική βία κατά εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ειρηνικά και δημοκρατικά πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική. Τα θύματα της κρατικής βιαιότητας βλέπετε ήταν Έλληνες πατριώτες, δεν ήταν ούτε κομμουνιστές, ούτε «πρόσφυγες».

Σύμφωνα με το σώμα των πραιτοριανών της κόκκινης Χούντας το οποίο φέρει καταχρηστικά τον τίτλο «Ελληνική Αστυνομία» ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος τίτλος που του αρμόζει είναι NKVD (“Λαϊκό Κομισαριάτο Εσωτερικών Υποθέσεων”), οι διαδηλωτές στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 δεν ξεπέρασαν τις 60.000! Να είστε βέβαιοι πως αν οι διαδηλωτές ήσαν όσοι η NKVD του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, θα είχαν άπαντες συλληφθεί ως φασίστες. Αλλά δυστυχώς για την σταλινική δικτατορία και τους εκπροσώπους της, ήταν πολλοί περισσότεροι οπότε και δεν μπορεί να τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα κομμουνιστικής συμμόρφωσης των αντιδραστικών…

Όσα τον τελευταίο χρόνο βίωσαν οι συμπατριώτες μας οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο προκειμένου -ειρηνικά και συμφώνως προς τους Νόμους και το Σύνταγμα- να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην προδοτική Συμφωνία, είναι για εκείνους πρωτόγνωρα και πρωτοφανή σε βαθμό τέτοιο ώστε να αναρωτιούνται σε τι είδους δημοκρατία ζουν.

Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι διαρκώς κατασυκοφαντημένοι και μονίμως φιμωμένοι από τα «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης, οι μοναδικοί πολιτικά διωκόμενοι από το αντεθνικό Καθεστώς που τυραννικά εξουσιάζει, τους καλωσορίζουμε στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, αυτό το οποίο φέρει τον καθ’ όλα παραπλανητικό και κίβδηλο τίτλο «ελληνική δημοκρατία», καθώς μήτε ελληνική, μήτε δημοκρατία είναι. Κι αυτό πλέον δεν το λέμε μόνον εμείς οι «φασίστες», το μαρτυρούν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας και γνώρισαν από πρώτο χέρι το πως ερμηνεύει η αριστερά την δημοκρατία και τους συνταγματικούς κανόνες.

Κόκκινη Χούντα λοιπόν και με σφραγίδα της αστυνομίας, κόκκινη Χούντα η οποία θα κάνει πράξη όσα απέτυχε να πραγματοποιήσει περισσότερο από μισό αιώνα πριν το ΚΚΕ και οι εαμοβούλγαροί του. Των οποίων τα έργα αποκαλύπτει μόνον η Χρυσή Αυγή εντός και εκτός βουλής, ενώ η ΝΔ όπως η ίδια από μακρού χρόνου διακηρύσσει «τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς». Τιμήστε και σεβαστείτε τώρα ψοφοδεξιοί της καρπαζιάς τους αγώνες της αριστεράς!

Μα προς Θεού, μην στραφείτε πατριώτες προς τους «ακραίους της Χρυσής Αυγής»: υπάρχει και το καλό παιδί, ο «πατριώτης» και προπαντός δημοκράτης Πάνος Καμμένος! Ο οποίος Καμμένος δεν συμπορεύτηκε απλώς αλλά συνήργησε με την αριστερά και υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της κόκκινης Χούντας δίνοντάς της το αναγκαίο για τους αφελείς «πατριωτικό» άλλοθι. Και μη λησμονείτε ποτέ: ο εφήμερος και κατά το δοκούν πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων. Ο Καμμένος αποχώρησε από την κυβέρνηση αλλά χάρη σ’ εκείνον η κόκκινη Χούντα ζει και βασιλεύει και ξεπουλά τη Μακεδονία!

«Και η Χρυσή Αυγή τι έκανε;», θα ρωτήσουν τα ορφανά της ΝΔ και των ψεκασμένων.

Πρώτον, η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε από τον Οκτώβριο του 2015 στη βουλή τη μεθόδευση της κυβέρνησης για την προδοσία της Μακεδονίας, όταν ο Αρχηγός μας παρουσίασε την επιστολή Κοτζιά με την οποία ζητούσε από τους πολιτικούς αρχηγούς προτάσεις επί της ονοματοδοσίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων. Γι’ αυτή την αποκάλυψη η Χρυσή Αυγή αποκλείστηκε «δημοκρατικά» από το συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής, με τον Καμμένο και τη ΝΔ να μας κατηγορούν ως επικίνδυνα αφελείς για τα εθνικά συμφέροντα!

Δεύτερον, η Χρυσή Αυγή με επιστολή του Αρχηγού της κοινοποίησε προς τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί άμεσα εάν ο Ελληνικός Λαός εκλέξει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως κυβέρνηση της χώρας. Χωρίς προϋποθέσεις και αστερίσκους. Κανείς φυσικά από τους όψιμους «μακεδονομάχους» δεν δημοσιοποίησε και δεν αναφέρθηκε σε αυτή την επιστολή διότι πολύ απλά άγονται και φέρονται από εκείνους που είτε συμπράττουν (βλέπε Καμμένος) είτε σιωπηρά και με ανακούφιση αποδέχονται την προδοσία(βλέπε ΝΔ).

Αλλά πάει πολύ να κουνούν το δάχτυλο σε άντρες και γυναίκες της Χρυσής Αυγής που γαλουχήθηκαν εδώ και δεκαετίες σε συγκεντρώσεις κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Στρατηλάτη στη Θεσσαλονίκη και σε πορείες για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας, εκείνοι οι οποίοι αποθέωναν ως καλοπληρωμένοι κλακαδόροι την πάγια θέση της ΝΔ για επίλυση του ονόματος στη βάση της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό!

Μ’ όλα αυτά, φτάσαμε στην παρούσα κατάσταση και στην Προδοσία που θα συντελεστεί εντός της εβδομάδος εις βάρος της Μακεδονίας μας και ολάκερου του Ελληνισμού. Εντούτοις, έχουν χυθεί ποταμοί ελληνικού αίματος στο διάβα των αιώνων για την προάσπιση της ελληνικότητος της Μακεδονίας, αίμα το οποίο δεν διαγράφεται από την προδοσία του Τσίπρα και της αριστεράς, από την σύμπραξη του Καμμένου και την ένοχη ανοχή του Μητσοτάκη.

Η Μακεδονία θα παραμείνει ελληνική μα για να συμβεί αυτό ο Λαός μας έχει καθήκον να συστρατευθεί με τον Ελληνικό Εθνικισμό και την Χρυσή Αυγή. Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν.