ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ «ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ-ΛΑΟΥ!

Πως δεν είχαν άλλη λύση τα ΜΑΤ του Τσίπρα εκτός από τα δακρυγόνα, προκειμένου να αποτρέψουν την «εισβολή» κάποιων εκ των διαδηλωτών στην –άδεια εκείνη την ώρα από βουλευτές!- βουλή, υποστηρίζει η κυβέρνηση της αριστερής καταστολής και τα φερέφωνά της.

Πρόκειται για ΨΕΥΔΟΣ!

Τα ΜΑΤ είναι εξοπλισμένα με δακρυγόνα, αλλά και με «χειροβομβίδες κρότου-λάμψης», γνωστές στην αστυνομική ορολογία και ως XM84. Πρόκειται για μία χειροβομβίδα αμερικανικής κατασκευής, η οποία όπως λέει και τ’ όνομά της, προκαλεί έναν απότομο και δυνατό ήχο κρότου και μια στιγμιαία λάμψη, ενώ βγάζει και καπνό, δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται περί δακρυγόνου. Κάτι δηλαδή σαν τα πασχαλινά δυναμιτάκια, αλλά πολύ πιο ακίνδυνη, καθώς η ΧΜ84 είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μην εκτοξεύονται θραύσματα από τον εσωτερικό της σωλήνα, παρά μόνο φως και ήχος από την ανάφλεξη. Είναι όμως ικανή να τρομάξει τους επιτιθέμενους, που νομίζουν ότι πρόκειται περί δακρυγόνου, και να τους αναγκάσει σε υποχώρηση.  

Τέτοια εντελώς ακίνδυνα μέσα χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ κατά των λεγομένων «αντιεξουσιαστών» (στην πραγματικότητα, πατενταρισμένων παρακρατικών!), που γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και δεν δίνουν σημασία.

Αυτό και μόνον αυτό το μέσο αμύνης όφειλαν να χρησιμοποιήσουν τα ΜΑΤ την Κυριακή στο Σύνταγμα κατά των επιτιθεμένων και μόνον κατά αυτών, κι όχι βεβαίως τα άκρως επικίνδυνα δακρυγόνα – που ήταν και ληγμένα!- και επηρέασαν όλον τον κόσμο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο. Αλλά, ο πραγματικός σκοπός της κυβέρνησης των προδοτών, που έδωσε την εντολή για την μαζική χρήση δακρυγόνων, δεν ήταν βεβαίως η… άμυνα της –άδειας επαναλαμβάνουμε!- βουλής, αλλά η διάλυση του τεραστίου πλήθους του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πατριωτών!