ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ) ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Προεκλογική τσάρκα στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο εμφανιζόμενος ως… ακομμάτιστος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της Νουδούλας, Μπακογιάννης, επιλέγοντας για συντροφιά του τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με το –εμφανώς κατευθυνόμενο- ρεπορτάζ: «Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκαν βιβλιοπωλεία, εμπορικά και καφέ, μίλησαν με εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες της περιοχής, με κεντρικά θέματα την ασφάλεια, την καθαριότητα και το πράσινο. Στη συνέχεια είχαν εκτενή συζήτηση μεταξύ τους σε κατάστημα της περιοχής…».

Και βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαία η συντροφιά που επέλεξε ο γόνος, λίγες μόνο ημέρες πριν από την αναμενόμενη υπερψήφιση στη βουλή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και από τον Θεοδωράκη, που έχει μεταβληθεί στου Τσίπρα το τσιράκι και του Καμμένου τον… ρεπατζή, καθώς ο γόνος αποφεύγει επιμελώς να πάρει θέση στο μέγα θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας. Προφανώς, γιατί συμφωνεί απολύτως με την συντελούμενη προδοσία, αλλά φοβάται να το ομολογήσει δημόσια, για λόγους πολιτικού κόστους!