ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ «ΩΡΑ-ΜΗΔΕΝ» ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Η κόκκινη τρομοκρατία της κυβέρνησης των προδοτών δεν περνάει, όσα χημικά κι αν ρίξουν, όσες απειλές κι αν ξεστομίσουν, κι όσα τσιράκια τους να εξαπολύσουν!

Την «ώρα-μηδέν», που θα γίνεται η ψηφοφορία στη βουλή τους, οι Έλληνες πατριώτες θα είναι εκεί, απ’ έξω, για να αντισταθούν στην προδοσία!

Ήδη, το πρώτο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή σε συλλαλητήριο αντίστασης, κυκλοφόρησε στο facebook, με -ενδεικτική- ημερομηνία την ερχόμενη Πέμπτη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διεξαχθεί η κρίσιμη ψηφοφορία. Ωστόσο, οι πατριώτες που απευθύνουν το κάλεσμα, τονίζουν ότι η ημερομηνία θ’ αλλάξει αν αλλάξουν τα δεδομένα και πως σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ημέρα κι αν συντελεστεί το εθνικό έγκλημα, θα βρίσκονται εκεί που πρέπει!

Αναλυτικά το κάλεσμα έχει ως εξής:

«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη 24.1.2019 τα μεσάνυχτα, η κατάπτυστη συμφωνία των λιμνών θα πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής! ΟΛΟΙ οι Έλληνες πατριώτες δίνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ το παρόν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου εκείνη τη νύχτα για να πούμε το νέο μεγάλο ΟΧΙ! Κατεβαίνουμε από όλη τη χώρα, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο! Σταματάμε την προδοσία! Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Υ.Γ: Σε περίπτωση αλλαγής μέρας, όπως και να’ χει θα είμαστε την ημέρα της ψήφισης εκεί! ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!».